| Boşandık !!! | |
|
+3Roberto Riddle JoJo M. Black Elisha Andie Ravin 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Elisha Andie Ravin Müdüre/K.S.K.S Profesörü/Griffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 31 Nerden : İngiltere Savaş Tarafın : Yoldaşlık RP Partnerin : ... Asan : Güzelliğin Zekası Evcil Hayvanı : Pegasus Sihirsel Soy : Ravin Ailesi,Safkan Patronusu : Pegasus Metamorfmagus : Amanda Bynes Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Galleon : 10.000.000 Kayıt tarihi : 28/08/08
| |
| |
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Boşandık !!! Ptsi Eyl. 01, 2008 4:15 pm | |
| | |
|
| |
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Boşandık !!! Ptsi Eyl. 01, 2008 5:19 pm | |
| aaa ne aksınız siz yaw seda sayanmısın reklam içinmi evlendiniz boşandınız? 2Kız olmasa sorun yokta onlar bozdu snede aldır bence onalrı zatan daha doğurmadın dimi? | |
|
| |
Stephanié Carina Ravin Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Seçiniz Yada Bir Mesleğe Başvurunuz
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Daha bebeğim ben xD RP Partnerin : Git işine ya (: Asan : Dur hele bi büyüyelim Sihirsel Soy : Safkan Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Boşandık !!! Ptsi Eyl. 01, 2008 6:27 pm | |
| nee şimdi ben ... mıyım xD | |
|
| |
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| |
| |
Mia Dulce Caliente Esrar Dairesi Çalışanı/Üç Süpürge Sahibi
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 30 Nerden : londra Savaş Tarafın : tarafsiz, yalnız çalışıyorum kural tanımam xdxdxd RP Partnerin : Russel Caliente .... kelimelerle anlatamam senii herşeyimm bnmmm Asan : CesaretLi AdımLaR Sihirsel Soy : safkan Patronusu : at Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Boşandık !!! Ptsi Eyl. 01, 2008 8:51 pm | |
| ya nie boşandınız yaa ama doğurmadıysan bence hemen aldır xdxdxd | |
|
| |
Tiffany Jade Ravin Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Seçiniz Yada Bir Mesleğe Başvurunuz
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Büyüyünce sölerim RP Partnerin : o ne ki Asan : oyuncak asa xD Sihirsel Soy : Safkan Kayıt tarihi : 01/09/08
| |
| |
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Boşandık !!! Ptsi Eyl. 01, 2008 10:36 pm | |
| Stephanié Carina Black imzanda ayrılmayan ikizler yazıyor! ama boon ve o sherılt yad aher neyse onlar ikiz değil hatta üvey kardeşler biliyorsunur ama ben genede söyliyim | |
|
| |
Elisha Andie Ravin Müdüre/K.S.K.S Profesörü/Griffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 31 Nerden : İngiltere Savaş Tarafın : Yoldaşlık RP Partnerin : ... Asan : Güzelliğin Zekası Evcil Hayvanı : Pegasus Sihirsel Soy : Ravin Ailesi,Safkan Patronusu : Pegasus Metamorfmagus : Amanda Bynes Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Galleon : 10.000.000 Kayıt tarihi : 28/08/08
| |
| |
William Caliente Profesör/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi *
Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Z.A.Y. RP Partnerin : Avril Mellysa Ravin Asan : Zekanın Buğusu Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Kurt Metamorfmagus : Gary Oldman Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 10.000.000.000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Boşandık !!! Ptsi Eyl. 01, 2008 10:58 pm | |
| Geçmiş ve hayırlı olsun.Ne diyeym? | |
|
| |
Stephanié Carina Ravin Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Seçiniz Yada Bir Mesleğe Başvurunuz
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Daha bebeğim ben xD RP Partnerin : Git işine ya (: Asan : Dur hele bi büyüyelim Sihirsel Soy : Safkan Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Boşandık !!! Salı Eyl. 02, 2008 2:24 pm | |
| - Roberto Riddle demiş ki:
- Stephanié Carina Black
imzanda ayrılmayan ikizler yazıyor! ama boon ve o sherılt yad aher neyse onlar ikiz değil hatta üvey kardeşler biliyorsunur ama ben genede söyliyim kurgu olarak sitede ikiz olucaktım ama dğeişti zaten.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Boşandık !!! Salı Eyl. 02, 2008 2:30 pm | |
| Ya Tamm Amma Uzattınız xD | |
|
| |
| Boşandık !!! | |
|