Avril Mellysa Ravin İksir Profesörü/Cübbe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Dolmuş Diyalogları Ptsi Eyl. 01, 2008 7:32 pm | |
| Şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim? - Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni...
Kadın: - Kızım dur! Ben vereyim benim ki bozuk zaten... Kızı: - Aman ne olacak sanki nasılsa benimki de bozulacak, ben vereyim!
Oğlum bu Eminönü'nden geçer mi? - Yok teyze biz Taksim'e çıkıyoruz. - Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim.
Yolcu: - Abi Heykel'e çıkıyo mu? Şoför: -Yok abi, yanından geçiyo.
Arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir: - Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın? - Ben kız değilim! - Amaaaan ne bileyim kız mısın dul musun, uzat işte.
- Mükemmel bir yerde inebilir miyim? Yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuşdakilerle birlikte güler söylediğine şoför kadını indirirken: - Buyrun size layık değil ama!
Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer: - Müsait bi yerde iner misiniz? Şoför: - Niye sen mi kullancan???
Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla: - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim? Bizim şoför olaya hakim: - Tabi abi ayıp ettin. Al götür senden kıymetli mi.
İstanbul'dayiz. .. Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkıcak, elemanın biri açtı kapıyı. İçerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 Eleman hala bir umut sordu: - Kaptan, yer var mı? Şoför de arkasını dönüp cevap verdi: - Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım.
Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi.Birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı. Çocuklardan biri şoföre parayı uzattı: , - Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın?
---alıntıdır---
En son Avril Mellysa Ravin tarafından Çarş. Eyl. 03, 2008 2:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Dolmuş Diyalogları Ptsi Eyl. 01, 2008 11:33 pm | |
| sağol cnm çok güzeller dolmuş hikayelerine hastayım zaten Ata Demireinkiler harika! izlemenizi yada dinlemenisi tavsiye ederim! | |
|
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Dolmuş Diyalogları Salı Eyl. 02, 2008 3:31 pm | |
| Kadın: - Kızım dur! Ben vereyim benim ki bozuk zaten... Kızı: - Aman ne olacak sanki nasılsa benimki de bozulacak, ben vereyim! Puahahaha sağoL duyqu kopuş Modu..xD | |
|