|
|
| Yapışık ikiz diyalogları | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Avril Mellysa Ravin İksir Profesörü/Cübbe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Yapışık ikiz diyalogları Çarş. Eyl. 03, 2008 12:00 am | |
| Alıntı... ben gidiyorum +bende gelicem - sağdan gidelim + hayır soldan - ben sağdan gidiyorum + bende soldan - gidemiyorum + bende gidemiyorum - en iyisi düz gidelim + hı hı
- ishal olduk gene + hadi ya - yeme dedim sana o kayısıları di mi + ne bileyim ya
- susadım + git iç - sende gel + gelmeme gibi bi lüksüm yok zaten bıktım senden bıktım
- salaksın sen + niye be - niyesi mi var salaksın işte alala + sensin be salak - hayır ben solağım + hıhh
+Maç yapıyoruz bugün,ben kaledeyim sen santrafor oynuyosun... - Ha?
+Arkanı dön giyinicem -Peki döndüm... +.. -Sen niye benle döndün... +
-sevenleri ayırmasınlar, yapışık ikizleri ayırsınlar
-Allahım beni şöle brad pitt e falan yapıştırsan olmaz mıydı + brad pitt sana büyük gelir - sende küçük geliyosun
sınav sırasında ; -sen çalıştın dimi sınawa +ewet hemde çok çalıştım kesin 10 üzerinden 10 alıcam -oleyyyyyy +aa sen niye sewindin -ölesine.....sesli sesli düşün tamammı duyamıyomda +efendim -yok bişe aferim dedim
saklambaç oynarken; -ya olm yeter ben nereye saklanırsam sende oraya geliyon + başka nereye gitçem -euheuhe şaka yapmıştım zaten
-yaşasın erkek arkadaşımla buluşucam sadece o ve ben +bide ben -sen gelme +gelmek istemiyorum ama ben gelmezsem sende gidemezsin hehee yaşasın kötülüükk
---alıntıdır---
En son Avril Mellysa Ravin tarafından Çarş. Eyl. 03, 2008 1:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Yapışık ikiz diyalogları Çarş. Eyl. 03, 2008 12:42 am | |
| - salaksın sen + niye be - niyesi mi var salaksın işte alala + sensin be salak - hayır ben solağım + hıhh diğer konular gibi güzelmiş sağol cnm | |
| | | JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Yapışık ikiz diyalogları Çarş. Eyl. 03, 2008 1:52 pm | |
| | |
| | | Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Yapışık ikiz diyalogları Çarş. Eyl. 03, 2008 4:23 pm | |
| +Maç yapıyoruz bugün,ben kaledeyim sen santrafor oynuyosun... - Ha?
xD Süper
| |
| | | | Yapışık ikiz diyalogları | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |