Avril Mellysa Ravin İksir Profesörü/Cübbe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Baba Para Versene... Çarş. Eyl. 03, 2008 12:04 am | |
| Baba para versene -Ne parası ? -Walla fark etmez Türk parası, amerikan parası, İngiliz parası olabilir. -Yaaa sabır
-Baba para versene. -ulan daha dün para vermedim mi ben sana. Napcan yine -baba kontörüm bitti kontör alacam. -Ulan senin hattın faturalı değil mi? Dün de faturamı yatıracam diye para aldın yimezler. -Öyle mi dedim. Tüüühh.
-Baba bana para lazım? -Nekadar lazım? -200 ytl yeter. -okadar mı? Dur askılıkta ceketimin cebinden alıp geleyim. Çaaaaat. -tühhh ulan baba yine kaçtı? Bir haftadır aynı numara.
-Baba para versene biraz. -ulan artık elin ekmek tutsun çalışta kazan lan -Nedemek yaa sen bana 18 yaşımı geçene kadar bakmakla yükümlüsün yasal olarak yani. -uLan eşoleşşek sen 18 yaşını geçeli 18 yıl oldu nerdeyse. -hadi yaa okadar oldu mu??
-Baba biraz para versene. -Lan ben senin yaşındayken eşek gibi çalışıp 4 nüfusu besliyodum. Bir gün yine çalışırken -Eywahh yine başladı. Tam 1 saat 20 dakika sürer bu nasihatnameyi okuması. Maçı kaçıracam. Keşke istemeseydim.
-Baba -yinemi para istiyon -yok baba. Para istemiyom. -Aslan oğlum -Baba süper bi iş kuruyom. Yalnız bu iş için annemin altınlarına ihtiyacım var baba. Köşeyi dönüyoruz yakında. -yürü git ulan bu kaçıncı.
-baba para -ahh kalbim -baba tamam baba şaka yaptım. -ohhhh.
-Baba paran var mı? -Var ama vermem. -Hönk
-Baba para versene . -Napcan yine parayı -baba selinin doğum günü hediye alcam -Ulan bu selininde yılda 360 kere doğum günü oluyoo. -yemedim ama neyse..
-babişşşş sen ne sürdün bölee bugün ne güzel kokuyosun -40yıllık parfüm kızım ne yenisi yaa -babişş sana bugün bi güzellik gelmiş yaa çok yakışıklısın vallaa kimin babasıı -kızım kısa kes ne istiosun? -canının sağlığı ee bide paraa -napıcan bakim daha dün verdik yaaa -yaaaaaa babaaaaaa dün nolduuuu biliomusun bak anlatıyım -aman yavrum sus yaa valla kaç para istiosan vercem yeter ki sus
---alıntıdır---
En son Avril Mellysa Ravin tarafından Çarş. Eyl. 03, 2008 1:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Baba Para Versene... Çarş. Eyl. 03, 2008 12:34 am | |
| çok güzelmişler daha çok paylaşım yaparsan iyi olur güleriz pare sayende çok teşekkürler cnm | |
|
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Baba Para Versene... Çarş. Eyl. 03, 2008 1:56 pm | |
| | |
|