Avril Mellysa Ravin İksir Profesörü/Cübbe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
Konu: İngilizceyi yeni öğrenen birinin yazdığı mektup Çarş. Eyl. 03, 2008 12:59 am
İngilizceyi Yeni Öğrenen Kişinin Yazdığı Mektup HELLO!CAN FRİENDİM.MY ABUZITTIN..
HOW ARE YOU FRİENDİM.ÇOLUK ÇHİLDREN HOW.BEST'TİR İNŞALLAH.
MY MOTHER WHAT YAPING.KEYFİ BEATİUFUL'DUR İNŞALLAH.EPEYDİR MY MOTHER'LE NO SPEAKİNG.EĞER MY MOTHER'İ SEE ÇOK SELAM SONG.
LA FRİENDİM MY FATHER WHAT YAPING.GİNE COFFEEHANEYEGOİNG Mİ?HE FRİENDSLERİYLE COFFEEHANEDE OKEY AND BATAK PLAYİNG Mİ?HE'YE SONG SAKIN YENİLMESİN.
MY BRODHER'İN CHILDRENİ OLMUŞ.BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU NO BİLMEKİNG.CHİLDRENİN BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU MY'A SONG. MY SCHOOL DA BAYA BEATİUFUL GOİNG İŞTE.SCHOOL'UN BAŞINDAN BERİ ENGLİSH LESSON SEEİNG.
ENGLİSH'I SÖKTÜM.İ'M SPEAK ENGLİSH ŞAKIR ŞAKIR.YOUR'A SÖZ VERDİĞİM GİBİ.
MAİL'İME SON VERİRKEN YOUR'UN GÖZLERİNDEN KİSS.YOUR'U ÇOK ÖZLEDİM.HELE Bİ SWİM OLSUN MY COMEİNG İNŞALLAH.
---alıntıdır---
En son Avril Mellysa Ravin tarafından Çarş. Eyl. 03, 2008 1:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: İngilizceyi yeni öğrenen birinin yazdığı mektup Çarş. Eyl. 03, 2008 1:09 am
ingilizcem pek iyi olmasada çözdüm çok sağol güzlemiş cnm
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: İngilizceyi yeni öğrenen birinin yazdığı mektup Çarş. Eyl. 03, 2008 1:49 pm
Puahahah arkadaşlar koptuk.. SaqL xD
Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: İngilizceyi yeni öğrenen birinin yazdığı mektup Çarş. Eyl. 03, 2008 4:17 pm