| Benim için n'apardın | |
|
+5Evangeline Ravin Avril Mellysa Ravin Clemence Scar Josh Scott Lincoln Thalia Lynn Caliente 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
William Caliente Profesör/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi *
Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Z.A.Y. RP Partnerin : Avril Mellysa Ravin Asan : Zekanın Buğusu Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Kurt Metamorfmagus : Gary Oldman Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 10.000.000.000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Perş. Eyl. 04, 2008 11:06 pm | |
| Daha ne kadar aynı film Espri yaparım (Bu sahneyi hatırlar gibiyim ) | |
|
| |
Avril Mellysa Ravin İksir Profesörü/Cübbe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Perş. Eyl. 04, 2008 11:14 pm | |
| hımm seninle topluda konuşurum =) | |
|
| |
Thalia Lynn Caliente Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 32 Nerden : Londra Savaş Tarafın : Yoldaşlık RP Partnerin : Aranıyor Asan : ~Şeytanın Ruhu~özeL Evcil Hayvanı : Sibirya Kurdu Sihirsel Soy : safkan Patronusu : Pegasus Metamorfmagus : ? Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Cuma Eyl. 05, 2008 1:48 pm | |
| senin için 70 milyon kişinin içinde avaz avaz bağrırım | |
|
| |
Evangeline Ravin Gryffindor Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 30 Nerden : ///***LONDRA***/// Savaş Tarafın : ZAY RP Partnerin : Metin Black Türkcan Asan : MaceraLı RuhLar Sihirsel Soy : Safkan Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Cuma Eyl. 05, 2008 1:50 pm | |
| senn için şarkı sölerdim(sesim kötü ama) | |
|
| |
Avril Mellysa Ravin İksir Profesörü/Cübbe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Cuma Eyl. 05, 2008 2:40 pm | |
| senin için keman çalardım | |
|
| |
William Caliente Profesör/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi *
Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Z.A.Y. RP Partnerin : Avril Mellysa Ravin Asan : Zekanın Buğusu Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Kurt Metamorfmagus : Gary Oldman Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 10.000.000.000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Cuma Eyl. 05, 2008 5:50 pm | |
| Ben de tövebli olmasam Flüt çalarım. | |
|
| |
Scott Lincoln SeherBaZ/Scott's Hot Pizzas Sahibi/Sihir Tarihi Prof.
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İyi Taraf RP Partnerin : Dianna İzabella Voldemort Asan : İncimsi Işıklar 28.1 cm Sihirsel Soy : ... Patronusu : Panter Metamorfmagus : Timbaland Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Paz Eyl. 07, 2008 3:53 am | |
| Oooo ne yapmazdmki Sülo xD
nnnnBenim için n'apardınız kuzum? | |
|
| |
Dianna İzabella Voldemort Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü / Cafe-Sihirli İçecekler Sahibi
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Öy RP Partnerin : Scott Lincoln Asan : Sinsi gülüşler Evcil Hayvanı : Köpek Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Unicorn Metamorfmagus : Hilary Duff Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Paz Eyl. 07, 2008 6:40 pm | |
| ııııı blmm ki elma soyardım xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İyi Taraf RP Partnerin : Dianna İzabella Voldemort Asan : İncimsi Işıklar 28.1 cm Sihirsel Soy : ... Patronusu : Panter Metamorfmagus : Timbaland Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Paz Eyl. 07, 2008 8:23 pm | |
| - Dianna İzabella Voldemort demiş ki:
- ııııı blmm ki elma soyardım xD
Bende patates...Hemde haşlanmış...Çok zor oluooo xD | |
|
| |
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Paz Eyl. 07, 2008 9:33 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 32 Nerden : Londra Savaş Tarafın : Yoldaşlık RP Partnerin : Aranıyor Asan : ~Şeytanın Ruhu~özeL Evcil Hayvanı : Sibirya Kurdu Sihirsel Soy : safkan Patronusu : Pegasus Metamorfmagus : ? Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Ptsi Eyl. 08, 2008 2:40 pm | |
| senin için şarkı yazarım.. | |
|
| |
Dianna İzabella Voldemort Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü / Cafe-Sihirli İçecekler Sahibi
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Öy RP Partnerin : Scott Lincoln Asan : Sinsi gülüşler Evcil Hayvanı : Köpek Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Unicorn Metamorfmagus : Hilary Duff Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Ptsi Eyl. 08, 2008 6:24 pm | |
| | |
|
| |
Clemence Scar Josh Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Savaş Tarafın : tarafsız RP Partnerin : Aranıyor Asan : Hayati OyunLar Sihirsel Soy : safkan Patronusu : ßasilisk Metamorfmagus : Scarlet johanson Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Ptsi Eyl. 08, 2008 6:24 pm | |
| Sergenle konuşurdum bilmiom | |
|
| |
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Ptsi Eyl. 08, 2008 8:57 pm | |
| rp sevgilisi bulbilirim..xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Ptsi Eyl. 08, 2008 10:17 pm | |
| Bnde YENİ bir tane bulabilrdim...Hani roberto fıs olduya xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Ptsi Eyl. 08, 2008 11:12 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Salı Eyl. 09, 2008 1:55 pm | |
| Ne yapmazdmki biriciiim | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Çarş. Eyl. 10, 2008 11:22 pm | |
| Biricik rp sewgilim senn içn ne yapmam bennn | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Cuma Eyl. 12, 2008 8:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Cuma Eyl. 12, 2008 10:46 pm | |
| - Thalia Lynn Caliente demiş ki:
- hiçbirsey... xD
| |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Benim için n'apardın Paz Ara. 14, 2008 2:05 am | |
| göbek atarım | |
|
| |
| Benim için n'apardın | |
|