JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Dünyanın Son Günü oLsaydı..xD Çarş. Eyl. 03, 2008 4:35 pm | |
| Amerika'da bir Üniversitede, Profesör derse şöyle başlamış: Düşünün ki bugün dünyanın son günü. Yarın bu saatte her şey bitecek. Kurtuluş şansınız yok. Bugün ne yapardınız?"
Tüm öğrencilerden bir çok değişik cevap gelmiş:
- İbadet eder Tanrı'dan günahlarımı affetmesini dilerdim, - Tüm sevdiklerimle vedalaşırdım, - Ailemle zamanımı geçirirdim, - Anneme veya babama giderdim, - Arkadaşlarımla yarım saat eski günlerdeki gibi basket oynardım, - Barbekü partisi yapardım, - Tüm sevdiğim yemekleri son bir defa yerdim. - Yatar uyurdum. - Ormanda son defa dolaşırdım, - Güneşin doğuşunu ve batışını son defa seyrederdim. - Akşam yıldızları seyrederdim. - En sevdiğim yemeği hazırlar tüm sevdiklerimi akşam yemeğe davet ederdim. - Piknik yapardım, - Hayatta en çok gitmek istediğim yere gider orda ölümü beklerdim, - Jet uçağına binerdim, - Üzdüklerimi arar özür dilerdim beni affetmesini isterdim vb...
Hoca bütün hepsini tahtaya yazmış. Sonra gülerek ; -"Çocuklar bunları yapmak için dünyanın son günü olması şart mı?" diye sormuş. | |
|
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Dünyanın Son Günü oLsaydı..xD Çarş. Eyl. 03, 2008 4:51 pm | |
| ben olsam gider tanıdığım bütün kızla ömrümde birtek snei verdim deyip hepsine çıkma teklifi ederim SON DERBE misali | |
|
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Dünyanın Son Günü oLsaydı..xD Çarş. Eyl. 03, 2008 5:02 pm | |
| | |
|
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Dünyanın Son Günü oLsaydı..xD Çarş. Eyl. 03, 2008 5:17 pm | |
| biliyorum bu alında yapmayı düğündüğüm birşeyde neyse :D3-4 kişiye yaptımda herkez e yapamdım | |
|
| Konu: Geri: Dünyanın Son Günü oLsaydı..xD Perş. Eyl. 04, 2008 3:10 pm | |
| oLsn..xD bütün erkekler aynı ben ondan feministim..xD | |
|