JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Ampul.. xD Çarş. Eyl. 03, 2008 4:40 pm | |
| Olayın kahramanları iki üniversite ögrencisi.koyu geyik muhabbetinin dondugu
akşamlardan birinde bu iki kafadar bir iddiaya girer.Delikanlılardan bir odanın
tavanında asılı olan ampülü kendi agzına tamamen sıgdırabilecegini iddia
eder.Bildiginiz 100 mumluk ampülü.Ve sıgdırır da.Ancak bir sorun vardır.Ampülü
agzından geri çıkaramamaktadır.Öbür arkadaşı hayret eder o da evdeki başka
bir ampulü agzına sokar ve tabi o da çıkaramaz.bu iki kafadar hastahanenın
yolunu tutmaya karar verir.Ağızlarında ampul oldugu halde bır takısye
atlarlar .Konuşma zorlugu çekerek güç bela taksiciye dertlerini
anlatırlar.Taksici bir taraftan gülme krizi gçirirken bir taraftan da ''nasıl olur
abi ya ugraşsanız çıkar bir asılın şöyle şaka mı yapıyonuz?'' diye
söylenmektedir.Neyse akşamın bir yarısında acile gelirler.Taksiciyle
ayrılırlar doktorlar çocukları beklemeleri için bir odaya alır.Veeee aradan 15
dakika geçmeden taksici kapıda görünür, agzında ampulle.çocuklara
inanmamış , açık olan bir marketten ampul almış ve denemiştir...
alıntıdır...
Sakın Evde Denemeyiniz. | |
|
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Ampul.. xD Çarş. Eyl. 03, 2008 4:43 pm | |
| zuhaha hemen denicem ama bizde 50lik ampül var o çıkar ondna yapmiyim XD | |
|
Avril Mellysa Ravin İksir Profesörü/Cübbe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Ampul.. xD Çarş. Eyl. 03, 2008 7:42 pm | |
| Biliyordum bunu =) paylaşım için sağol | |
|
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Ampul.. xD Perş. Eyl. 04, 2008 3:08 pm | |
| | |
|