JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Türk"ün Farkı Çarş. Eyl. 03, 2008 4:42 pm | |
| amerikalı ve TÜRK
Amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ? Turk: noluyo lan burda ?
Amerikan: nasil gidiyor mike? Turk: napiyon lan?
Amerikan: korkarim seni oldurecegim! Turk: salavat getir pzvnk!
Amerikan: oov dostum hic cool olmamissin. Turk: bu ne lan ..tüme benzemissin.
Amerikan: hey steve, neden kendine bir icki koymuyosun? Turk: la suleyman, kap iki bira gel bakim hemen!
Amerikan: lanet olsun sana christine! Turk: allah belani versin nurcan!
Amerikan: tanri askina brad kes sesini artik! Turk: allahim sabir ver, sus lan yeter!
Amerikan: aman tanrim simdi napicaz?!? Turk: ha s..tir sictik?!?
Amerikan: help me please... Turk: baksana lan!!!
Amerikan: ne derler bilirsin jack, hayat beklenmedik surprizlerle doludur... Turk: valla oglum bir soz var hani, kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek...
Amerikan 1: dante'nin bu kitabini okudun mu micheal? Amerikan 2: aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calisma.
Turk 1: abi da vinci sifresini okudum super! Turk 2: lan birak! iyice entel dantel oldun ! Layt herif !!
Amerikan:: hey jerry gel pizza ye dostum... Turk: sülo gel lan buraya mis gibi menemen yaptik...
Amerikan:: fbi... bir kac soru sorabilir miyim? Turk: polisim ben! nerdeydin lan dun esek?
Amerikan:: (ses cikarmadan el i$aretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun... Turk: dagiliyoruz haydaaaaaaaaa!!!
(aralarda kufur var galiba gercekten ozur) Alıntı..xD | |
|
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Türk"ün Farkı Çarş. Eyl. 03, 2008 4:47 pm | |
| işte biz işte biz okurken guruduydum kendimle
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!! | |
|
Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| |
Avril Mellysa Ravin İksir Profesörü/Cübbe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Türk"ün Farkı Çarş. Eyl. 03, 2008 8:17 pm | |
| Amerikan:: hey jerry gel pizza ye dostum... Turk: sülo gel lan buraya mis gibi menemen yaptik...
süper... =) | |
|
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| |