Thalia Lynn Caliente Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 32 Nerden : Londra Savaş Tarafın : Yoldaşlık RP Partnerin : Aranıyor Asan : ~Şeytanın Ruhu~özeL Evcil Hayvanı : Sibirya Kurdu Sihirsel Soy : safkan Patronusu : Pegasus Metamorfmagus : ? Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Thalia Lynn Caliente Perş. Eyl. 04, 2008 1:27 pm | |
| Ad/Soyad : Thalia Lynn Caliente En sevdiğiniz hayvan : Pegasus Korktuğunuz hayvan : Yılan En mutlu Anınızın kısa özeti:Ölüm yiyenleri etkisiz hala getirdiğim zaman | |
|
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Thalia Lynn Caliente Perş. Eyl. 04, 2008 2:25 pm | |
| | |
|