Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Roberto Riddle Perş. Eyl. 04, 2008 2:36 pm
Ad-Soyad:Roberto Riddle KişiseL ÖzeLLikLeRiniz(Rp):Roberto herkez tarafından sevilen ve sıçak kanlı bulunan biri olark büyüdü.Slyteherin sınıfında yetişmesine rağmen çok iyi,duygusal ve başkalarının hakkını gözeden biriydi.3. sınıfa geldiğinde Slyteherin sınıfının tutucusu oldu.Kalıplı yapılı bir gençti.Çok başarılı 7 okul yılının ardın bakanlıkta işe başladı ilk olark Esrar dağiresinde stajerlik yaptı daha sonra Esrar dairesi başkalığına yükseldi son olorakta SİHİR BAKANI oldu herkez tarafından çok sevilen birisidir çıkankanlılığı ve sampatikliği ile bilinir. Sevdiğiniz Dersler:ksks-iksir-biçim değiştirme-
Thalia Lynn Caliente Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 32 Nerden : Londra Savaş Tarafın : Yoldaşlık RP Partnerin : Aranıyor Asan : ~Şeytanın Ruhu~özeL Evcil Hayvanı : Sibirya Kurdu Sihirsel Soy : safkan Patronusu : Pegasus Metamorfmagus : ? Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 31/08/08
Özellikleri: 28.7 cm uzunluğunda ve esnektir. Kayın ağacından yapılmakla birlikte, anka teleği bulundurur. Asanın üzerine saflığı temsiLen beyaz renkle mutluluğu anlatmaya çalışan şekiller çizilmiştir.