William Caliente Profesör/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi *
Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Z.A.Y. RP Partnerin : Avril Mellysa Ravin Asan : Zekanın Buğusu Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Kurt Metamorfmagus : Gary Oldman Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 10.000.000.000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Önemli Bir Karar !! Paz Eyl. 07, 2008 7:30 pm | |
| Öğleci oldum bu sene..Uzun süre siteye giremeyebilirim.. Sitelerden kopacağım gibi.Ümit'ten adminliğimi almasını isteyeceğim çünkü günde 1 saat adminliğe yetmez.İyi eğlenceler arkadaşlar... | |
|
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Önemli Bir Karar !! Paz Eyl. 07, 2008 9:11 pm | |
| Saçmalama bende az giricem ama böyle bişey yapma..xS Sende bizim bi parçamızsın biz bi takımız kardeşim aaa xD Almıyoruz adminliğiniz okullar açılıyor bnde sabahçıyım dershane falan derken bene az girebilicem..xD | |
|
William Caliente Profesör/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi *
Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Z.A.Y. RP Partnerin : Avril Mellysa Ravin Asan : Zekanın Buğusu Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Kurt Metamorfmagus : Gary Oldman Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 10.000.000.000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Önemli Bir Karar !! Ptsi Eyl. 08, 2008 10:07 am | |
| Bi çözümüm var : Sizler akşam yazın,ben sabah bakarım.. Ama MSN'den zor görüşürüz.En iyisi PM atın sorular için Artık ''Bilgisayar Saltanatı'' sona erdi.Yerine ''Ders Köleliği'' başladı.Duyguynan Ece'ye önemli bir şey söyledim.Derdimi dinlediği için Büşra'ya da ayrıca teşekkürler. ''Süleyman ile Günde 1 Saat'' Programları başladı! İyi eğlenceler =) | |
|