|
|
| Animagus Alımları | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Animagus Alımları Cuma Ağus. 29, 2008 2:50 pm | |
| Animagus Nedir?
İstedikleri hayvana dönüşebilen cadı ve büyücülere Animagus denir. Sihir Bakanlığı hayvana dönüşebilen bu büyücüleri takip eder ve hangi hayvana dönüştükleri, işaretlerini gösteren kayıtlar tutar. Kayıtlara göre bu yüzyılda yedi Animagus vardır
10 Kişi Alınacaktır...
* Adınız Soyadınız: Geçmişiniz: Sihirsel Soyunuz: Kişisel Özellikleriniz: Neden Animagusluk: Hangi Hayvan: Günde Kaç Saat Online'sınız?: Rp Geçmişiniz: [Kaç yıl]
*MetiN Black TürkcaN - Karga *Roberto Riddle - Anka Kuşu *Rachell Eve Freitas - Pegasus
En son Russel Caliente tarafından Ptsi Eyl. 01, 2008 3:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Animagus Alımları Cuma Ağus. 29, 2008 10:36 pm | |
| Adınız Soyadınız:Roberto Riddle Geçmişiniz:Riddle ailesi biliyorsunuz işte! Sihirsel Soyunuz:Safkan Kişisel Özellikleriniz:Sinirli-idialist-fanatik! Neden Animagusluk:Birden Kurlukmak için Yada biryree gizlice sızamak girmek için SİHİR BAKANININ BUNU YAPMASI LAZIM! Hangi Hayvan:anka kuşu1 Günde Kaç Saat Online'sınız?:7 Rp Geçmişiniz: [Kaç yıl] 6 ay | |
| | | Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Animagus Alımları Cuma Ağus. 29, 2008 10:38 pm | |
| Alındın Özel Yetenek Bölümüne geçiriyorum .
| |
| | | Metin Black Türkcan 1.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 53 Nerden : Almanya Savaş Tarafın : Death Eating RP Partnerin : ~~Evangeline Ravin~~ Asan : ~~Gecenin KaranLığı~~ Evcil Hayvanı : Karga..xD Sihirsel Soy : SafKan Özel Yeteneğiniz ? : Animagus : Karga Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Animagus Alımları Ptsi Eyl. 01, 2008 2:33 pm | |
| * Adınız Soyadınız:Metin Black Türkcan Geçmişiniz:Black Ailesi İste Sihirsel Soyunuz:Safkan Kişisel Özellikleriniz:Sert Sessiz Sakin Neden Animagusluk:Gerektiğinde Çok İşe Yarıyor Diğerlerine Görede Daha İyi... Hangi Hayvan:Karga Günde Kaç Saat Online'sınız?:6 Rp Geçmişiniz: [Kaç yıl]2 Gün(: | |
| | | Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
| Konu: Geri: Animagus Alımları Ptsi Eyl. 01, 2008 2:35 pm | |
| | |
| | | Rachell Eve Freitas Hayvan Evi Sahibi
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Death Eaters RP Partnerin : Yok Asan : Kaplan Pençesi Evcil Hayvanı : Sweeney ~ Kedimm Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Pegasus Özel Yeteneğiniz ? : Animagus : Pegasus Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Animagus Alımları Ptsi Eyl. 01, 2008 3:05 pm | |
| Adınız Soyadınız: Rachell Eve Freitas Geçmişiniz:Freitas ailesi,kurulduğundan bu yana hep tarafsız görünmüştür.Bunun sebebi ailedeki taraf seçiminin hep bir şekilde eşit olmasıdır.Aynı zamanda belli edilmese de ailede zaman zaman bölünmeler olmuştur.Yine de başkalarına karşı birbirlerini savunurlar. Sihirsel Soyunuz: Safkan Kişisel Özellikleriniz: Rachell pek hırslı görünmese de aslında istediği şeyi elde etmek için fazlasıyla çabalar.Ama hiç bir zaman bunu başkalarına veya kendine zarar verecek bir duruma getirmez.Yeniliklere bayılır.Hiç bir zaman aynı doğrultuda gitmeyi sevmemiştir.Dostlarına fazlasıyla değer verir ama,kimse onun düşüncelerini değiştiremez.Muggle ve kanı-bozuklardan hiç hoşlanmaz.Sadece ailesi ve dostları için tehlikeyi göze alabilir... Neden Animagusluk: Rachell Hogwarts'a başladığından bu yana Biçim Değiştirme dalına özel bir ilgi duymuştur.Hep kendini geliştirmeye çalışmış ve başarılı da olmuştur.Ayrıca gerektiğinde gizlenmek veya kaçabilmek için animagusluk fikri ona çok cazip gelmektedir. Hangi Hayvan: Pegasus (Kanatlı At) Günde Kaç Saat Online'sınız?: 3 + Rp Geçmişiniz: [Kaç yıl] 2 Yıl | |
| Konu: Geri: Animagus Alımları Ptsi Eyl. 01, 2008 3:41 pm | |
| | |
| | | | Animagus Alımları | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |