| Rütbeler Nasıl olmuş ? | |
|
+3Avril Mellysa Ravin William Caliente Russel Caliente 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Rütbeler Nasıl olmuş ? Paz Ağus. 31, 2008 9:52 pm | |
| Arkadaşlar Rütbelerde düzenleme yaptım biraz . Sizce nasıllar ? Bana bu konuda yardım eden Avril Mellysa Lavigne ( Duyqu ) arkadaşımıza da teşekür ederim .
| |
|
| |
William Caliente Profesör/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi *
Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Z.A.Y. RP Partnerin : Avril Mellysa Ravin Asan : Zekanın Buğusu Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Kurt Metamorfmagus : Gary Oldman Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 10.000.000.000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Paz Ağus. 31, 2008 9:54 pm | |
| Müdür.. Öncelikle.. 1-) Güzel olmuş ama alıntı 2-) HufflePuf değil Hufflepuff | |
|
| |
Avril Mellysa Ravin İksir Profesörü/Cübbe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Paz Ağus. 31, 2008 9:59 pm | |
| Genel olarak süper olmuş | |
|
| |
Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Paz Ağus. 31, 2008 9:59 pm | |
| | |
|
| |
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Paz Ağus. 31, 2008 10:13 pm | |
| | |
|
| |
Clemence Scar Josh Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Savaş Tarafın : tarafsız RP Partnerin : Aranıyor Asan : Hayati OyunLar Sihirsel Soy : safkan Patronusu : ßasilisk Metamorfmagus : Scarlet johanson Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Paz Ağus. 31, 2008 10:16 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Paz Ağus. 31, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
Mia Dulce Caliente Esrar Dairesi Çalışanı/Üç Süpürge Sahibi
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 30 Nerden : londra Savaş Tarafın : tarafsiz, yalnız çalışıyorum kural tanımam xdxdxd RP Partnerin : Russel Caliente .... kelimelerle anlatamam senii herşeyimm bnmmm Asan : CesaretLi AdımLaR Sihirsel Soy : safkan Patronusu : at Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Paz Ağus. 31, 2008 10:52 pm | |
| evet çok güzel olmuş eksikler yok denilecek kadar az hatta bitti bence xd | |
|
| |
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Ptsi Eyl. 01, 2008 9:37 am | |
| Sankim Biraz Alıntı Gibi olmus xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Ptsi Eyl. 01, 2008 9:59 am | |
| İsterseniz kendimde yaparım ama bana bunlar güzel geldiği için alıntı yaptım :/
| |
|
| |
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Ptsi Eyl. 01, 2008 10:19 am | |
| ya bence alıntı olmasın xS Kendimize ait oLsa daha iyi olur sanki xS | |
|
| |
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Ptsi Eyl. 01, 2008 10:26 am | |
| Ya kendimize ait olsa bile en güzel rütbe şekli o ışıklı olan . İsterseniz Profesör yazılarını falanda öyle ışıklı yapabilirim . O şekilde bi site buldum .
| |
|
| |
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Ptsi Eyl. 01, 2008 12:51 pm | |
| Bu Işıklı Yazılardan Sadece Müdür-Müdire Yardımcısı ve Profesör eksik oLursa Tam süper oLur xD | |
|
| |
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Rütbeler Nasıl olmuş ? Ptsi Eyl. 01, 2008 11:23 pm | |
| ya Russel bana birtane seninki gibi Roberto Riddle yaparmısın? | |
|
| |
| |
| |
| Rütbeler Nasıl olmuş ? | |
|