Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: TABU ! Okumadan geçme xD Paz Ağus. 31, 2008 10:54 pm | |
| Kelime: Mini etek >>> >Erkek: Hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya... >>> >Kız: Don! >>> >Topluluk: Ohaaaaa!
>>> >Kelime: Sümüklüböcek >>> >- Hani bir hayvan var spiral seklinde bir kabuğu var >>> >- Salyangoz >>> >- Hah ona çok benziyor, ama sen nezle olunca ne akar burnundan... - >>>Sümük >>> >- Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var >>> >- Nasıl yani hayvanin sümüğü mu var. >>> >- Evet, karafatma nedir? >>> >- Hamamböceği >>> >- Hah 2. kelimeyi kes >>> >- Böc >>> >- Yok yok kelimenin tamamı >>> >- Hamamböc >>> >- Allah belanı versin senin be...
>>> >Kelime: Kav >>> >- Abi simdi kibritin üstünde ne yazar >>> >- Ateşle yaklaşma >>> >- Hayır allaan belası, o tüp kamyonunda yazar, söyle ne yazar? >>> >- Haa, taam hatırladım, vasati 40 çöp yazar >>> >- S....r oynamıyorum ben bu adamla...
>>> >Kelime: Kaniş >>> >Erkek: Bahçeye bağlanan sadık 4 ayaklı eleman var ya >>> >Kız: Köpek. >>> >Erkek: Hah, onun küçük ve şirin olanı. >>> >Kız: Doberman >>> >Erkek: Ohaaa...
>>> >Kelime: Vatan haini >>> >- Asker kaçakları ne olur? >>> >- Suçlu >>> >- Hayır milli duygularla düşün >>> >- Şerefsiz,haysiyetsiz,assagilik, namussuz?
>>> >Kelime: Tarla >>> >A:Biz buğdayı nerden alırız? >>> >B: Devlet mahsul ofisi.... >>> >A: Oha hayvan, yuh be, moloz.
>>> >Kelime: Araba >>> >A: Her gün bindiğimiz şey? >>> >B: At >>> >A: ??
>>> >Kelime: Iska >>> >- Kar topu savasında Pelin'e atarım, o da eğilir basını kaldırır ve ne >>>der? - Hayvan?
>>> >Kelime: makas >>> >-böyle delikleri var parmağını içine sokuyorsun sonra >>> >oynatiyosun uçları uzun hareket ediyor >>> >-o ne ya (uzun süre anlattıktan sonra) >>> >-lan gerizekalı 2 deliği var onun içine parmak sokuyon >>> >hareket ediyor >>> >-burun >>> >- ? >>> >-karıştırınca oluyor öle >>> >-salak ucu uzun mu !!????
>>> >Kelime: kapak kızı >>> >-klozetin neyi olur? >>> >-kapağı i >>> >-oğlanın tersi?? >>> >-kız aa ... (heyecanlanır) .. aa .. kız kapağı..
>>> >Kelime:baraj >>> >- hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta... >>> >- pusu... >>> >- yuh!
>>> >Kelime: helikopter >>> >- savaşta yaralıları kurtarır >>> >- doktor >>> >- değil >>> >- sıhhiye >>> >- değil, yukardan gelen bi şey >>> >- ee... Allah?
>>> >Kelime: Eskimo >>> >- kutupta yasarlar >>> >- (hep bir ağızdan) ayiiiiiii >>> >- yok insan olanları >>> >- hee Eskimo
>>> >Kelime: yıldız >>> >çocuk: sen ne olmak istiyorsun? >>> >kız: ünlü ! >>> >çocuk: başka? >>> >kız: star ! >>> >çocuk: onun Türkçeci ne? >>> >kız: starın Türkçeci yok ki! >>> >çocuk: var yaw!!! >>> >kız: hee!! aktris >>> >coccuk: of ya...
>>> >Kelime: Kara Dul >>> >B: Ben en çok neden korkarım >>> >N: ay ne biliim >>> >B: Peki bööle duvarda yürür iğrenç bisi >>> >(çeşitli börtü böcek isimleri sayar en sonunda Ha >>> >tamam kirkayaaak! >>> >B: Degil ya böle 8 ayakli >>> >N: (inatla) Kirkayak iste >>> >B: Ya nilüfer 8 ayakli bööle ip gibi bisi yapar onun >>> >bi çesidi hani >>> >Disisi çiflesince erkegi öldürür >>> >N: (Aslinda tarantula demek ister , heyecanla) Tamam >>> >buldum >>> >N:Anakonda!!!!
>>> >kelime: Çöp Ögütücüsü >>> >B: Sizin evde mutfakta, lavabonun altinda ne var >>> >D: Boru >>> >B: Hayir Baska >>> >D: Cöp Kutusu >>> >B: Kes >>> >D: Kutusu >>> >B: öteki >>> >D: Çöp >>> >B: hah!. Simdi ikincisi biseyi küçültmek. >>> >D: Ufalamak >>> >B: hayir! Baska, kesmek, parçalamak. >>> >D: Ögütmek. >>> >B: Hah! Kes onu >>> >D: Ögüt, ögütcü, ögütücü, >>> >B: Evet birlestir >>> >D: Çöp Ögütücü >>> >B: Hayir ek getireceksin >>> >D: Çöp Ögütücü, Çöp Ögüten, Çöp Ögütmek, >>> >B: Hayir, Ne içeriz, >>> >D: Su >>> >B: hah ona benziyor. >>> >D: ....... Çöp Ögütücüsu!!! >>> >(Süre çoktan bitmistir ve hala ugrasiyor olmalilar!)
>>> >kelime: kaftan >>> >anlatan kaf dagindan gitmek ister) hani masallardaki >>> >dag. >>> >cevaplayan:cudi dagi....? >>> >anlatan: lan oglum 3 harfli bir dag... >>> >cevaplayan: cud dagi.. >>> >ev halki komple yikilir tabii
>>> >kelime: Tamirat >>> >A: televizyonunun çalismama sebebi ne olabilir? >>> >B: bozulmustur. >>> >A: hah! bisey bozulunca ne yaptirirsin? >>> >B: tamir. >>> >A: çok güzel! türet bunu. >>> >B: neyini türetcem bunun be? >>> >A: himzz..essegin büyügüne ne denir? >>> >B: at >>> >A: çok güsel.birlestir simdi ( umutlanmistir anlatici) >>> >B: AT TAMIRI!!! >>> >A: karti firlatir, mekani terkeder
| |
|
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: TABU ! Okumadan geçme xD Ptsi Eyl. 01, 2008 10:06 am | |
| | |
|
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: TABU ! Okumadan geçme xD Ptsi Eyl. 01, 2008 5:31 pm | |
| Dostum gerçekten çok süper eline koluna klavyene sağlık+farenede XD | |
|
Avril Mellysa Ravin İksir Profesörü/Cübbe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: TABU ! Okumadan geçme xD Ptsi Eyl. 01, 2008 7:24 pm | |
| Çok güzel koptum | |
|