Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Büyülü RP dünyasını kesfetmeye hazır mısın ? O zaman ne duruyorsun xD Üye oL (=

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bakanlık Çalışanı Alımları

+10
Angelina Marissa Gaunt
Rachell Eve Freitas
Rose Gabriella McAdams
Elisha Andie Ravin
Clemence Scar Josh
Roberto Riddle
JoJo M. Black
Alessandra Ambrosio
Mia Dulce Caliente
Russel Caliente
14 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Russel Caliente
Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Russel Caliente

Erkek
Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~
RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı Smile ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD )
Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL.
Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth.
Sihirsel Soy : Safkan .
Patronusu : Boğa.
Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar!
Galleon : 10,000,000,000

Bakanlık Çalışanı Alımları Empty
MesajKonu: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 11:29 am

**Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi-->1 Daire Başkanı ve 3 Daire Çalışanı alınacaktır.
Bünyesindeki Bürolar;
--Britanya ve İrlanda Quidditch Ligi Karargâhı
--Resmi Tükürenbilye Kulübü
--Saçmasapan Patentler Bürosu
BAŞKAN:

**Sihirli Ulaşım Dairesi-->1 Daire Başkanı ve 4 Daire Çalışanı
Bünyesindeki Bürolar;
--Uçuç Şebekesi-->
--Süpürge Denetimi Dairesi-->
--Anahtar bürosu -->
--Cisimlenme Sınav Merkezi-->

**Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi-->1 Daire Başkanı ve 2 Daire Çalışanı
Bünyesindeki Bürolar;
--Uluslararası Sihirsel Ticaret Standartları Kurulu-->
--Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu -->
--Uluslararası Büyücüler Konfedarasyonu Britanya Kürsüsü-->

**Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi-->1 Daire Başkanı ve 3 Daire Çalışanı
Bünyasindeki Bürolar;
--Canavar,Varlık ve Ruh Bölümü-->
--Cincüce İrtibat Bürosu
--Zararlılar Danışma Bürosu

**Sihirli Kazalar ve Felaketler Dairesi-->1 Daire Başkanı ve 4 Daire Çalışanı
Bünyesindeki Bürolar;
--Büyü Kazalarını Düzeltme Ekibi-->
--Unutturucu Karargâhı*1 Çalışan-->
--Muggle'ları İkna Edici Mazeretler Komitesi
BAŞKAN:

**Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi-->1 Daire Başkanı ve 4'i Seherbaz olmak üzere 5 Daire Çalışanı
Bünyesindeki Bürolar;
--Sihrin Uygunsuz Kullanımı Dairesi-->
--Seherbaz Karargâhı*4 Çalışan-->
--Büyüceşûra İdari Hizmetleri-->

**Esrar Dairesi-->1 Daire Başkanı ve 3 Çalışan

Bakanlık çalışanı olmak için aşağıya istediğiniz bölüm,büro ve adınızı yazınız.Daire başkanı olmak isteyenler admine örnek Rpg göndermelidir.
Mia Dulce Caliente
Esrar Dairesi Çalışanı/Üç Süpürge Sahibi
Esrar Dairesi Çalışanı/Üç Süpürge Sahibi
Mia Dulce Caliente

Kadın
Savaş Tarafın : tarafsiz, yalnız çalışıyorum kural tanımam xdxdxd
RP Partnerin : Russel Caliente .... kelimelerle anlatamam senii herşeyimm bnmmm
Asan : CesaretLi AdımLaR
Sihirsel Soy : safkan
Patronusu : at
Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 12:31 pm

Mischa Barton

Esrar dairesi çalışanı
http://hogwartsakademisi.forumzen.com/forum.htm
Russel Caliente
Russel Caliente

Erkek
RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı Smile ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD )

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 12:33 pm

Atıyorum hanfendi xD
Alessandra Ambrosio
Profesör
Profesör
Alessandra Ambrosio

Kadın
Savaş Tarafın : zay

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 2:20 pm

Seherbaz olabilirmiyim baş seherbaz rp de yolayabilirim..
JoJo M. Black
Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
JoJo M. Black

Kadın
Savaş Tarafın : Tarafsız
RP Partnerin : Roberto Riddle
Asan : ~ Beyaz DüşLer ~
Sihirsel Soy : Safkan
Patronusu : Sibirya Kurdu..xD
Metamorfmagus : Michelle Rodriguez
Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 2:26 pm

Olabilirsin Ama bi RP yolla (=
Roberto Riddle
Sihir Bakanı
Sihir Bakanı
Roberto Riddle

Erkek
Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 10:05 pm

RPSİ OLMAYAN ALIMLARA CEVAP VERMEYİN! Mad

Ad:Roberto
Soyad:Riddle
İstediği Bölüm:Sihir Bakanı!
Örnek Rp:

Çok yurucu bir akşamdan sonra evine gene her zamanki gibi şafak sökmek üzeyken dönen Roberto nun güzel bir uyku için pekde çok vakti yoktu.Ama genede azda olsa uyumak ona iyi geliceğini düşünüyordu ve evine gelir gelmez elbiselerini sihirle değiştirip pijamalarını giyip yatağına uzandı.

Geçen haftadan beri eşi Mrs.Riddle ve çoçukları tatildeydi.Roberto'da işten güçten vakit bulduğu zamanlarda onların yanlarına cisimlerinyor azda olsa onlarla vakit geçirmek ona çok çok iyi geliyordu.Ama bu son 1 haftadır işler öyle yoğundu ki...

Enson 14 sene önce bu kadar yoğundu işler.Yani Karanlık Lordun yükseldiği yılllarda o zamandan bu yana işler bu kadar uzun ve yorucu olmazdı.Ama gene Karanlık Lord...

Roberto yatağında uzanırken kendi kendine söylendi...

İşler ne zaman yoluna girse...
kesinlikle evet kesinlikle bir aksilik çıkar gelir bizi bulur

14Sene önce yani Karanlık Lordun yükseldiği zamanlarda Esrar dairesinde ortayaçıkan kayıplar ve ölümler yüzünden Esrar Dairesinde Yıllardır istediği işe girebilmişti o zamanlar baş asistan görevindeydi.Ama şimdi Esrar Dairesi'nin başkanıo olduğu için işler geçen seferkinden çok daha zor ve yorucu oluyordu...
Roberto buyükün altından nasıl kalkıcağını düşünüp giden saatler-günler-haftaların hatti hesabı yoktu...

Roberto yavaş yavaş uyumaya başlamıştı ki....
Bir anda acil alarm hemen hazırlandı ve bir hışımla bakanlığa cisimlendi...
Hemen Esrar dairesine ulaştı.Herkez onun gelmesini bekliyordu.Roberto gözleriyle herkezi süzdü ordaki herkez korkmuş görünüyordu.İçlerinde en az 15 kişinin eksik oldunu görünce hemen sordu..

Diyerleri nerde?

Efendim biz nöbetteydik haberi alınca ilk onlara haber verdik 5 dakika önce burda olmaları lazımda ama hala gelmediler ve hiçbirin dende haber alamadık.

Her şey aynı hepsi tam 14 yıl önceki ismi lazım olmayan geri döndü bunu artık hepiniz anlayın ve ailenizden hemen ayrılın onları daha güvende oldukları gizli yerlere yerleştirin.Ama bunu onlara söylemeyin tatildeyin yada başka bir yalan uydurun.İşinizin musait olduğu her zaman ama her zaman! onları ziyarete gidin!
Şimdi hepiniz 3erli guruplar halinde odama geleceksiniz ve bu geçe nöbetteyken ne gibi olaylar oldunu ne gidi farklılıklar oldunu bana anlatacaksınız! Herkez kendine çok dikkat etsin! Herkezi işkencelere karşı dayanıklılık ve karanlık sanatlara karşı savunma-karanlık sanatları usataca kunlanma konusunda yeni büyüler öğrenmeniz için bizzat ebn kendim size ders vericem!
Ve sizi bir konuda daha uyarıyorum Imperio Lanetine dikkat edin birbirniz aranızda şifreler koyun kaşınızdaki ki en yakın dostunuzda olsa görünce hemen asanızı çekin! Bu talimatlar sizin hayatta kala bilmeniz için gereken şartlar!
Şimdi ilk siz 3ünüz Gibbon-Herpo-Fox 3gelin ve neler olduğunu alnatın ve ilk dersinizi hemen veriyim çünkü bu konu ihmal edile bilcek bir konu değil!
http://sanalhogwarts.forumactif.biz/forum.htm
Russel Caliente
Russel Caliente

Erkek

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 10:27 pm

Tamam kardeş hallediyorum . Bakanlığa başvurularda sadece Başkanlıklar için Rp alıyoruz . Rp'ni biraz daha düzelticeğinden eminim o yüzden seni Sihir Bakanı atıyorum Wink
Roberto Riddle
Sihir Bakanı
Sihir Bakanı
Roberto Riddle

Erkek
Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !
Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM !

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 10:30 pm

rp yazmaya başladğımda esrar dairesi başkanı olmak istedim sonra fikrim değişti Very Happy ama onuda değiştirmiyim deim ve devam ettim Very Happy
http://sanalhogwarts.forumactif.biz/forum.htm
Clemence Scar Josh
Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu
Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu
Clemence Scar Josh

Kadın
Savaş Tarafın : tarafsız
RP Partnerin : Aranıyor
Asan : Hayati OyunLar
Patronusu : ßasilisk
Metamorfmagus : Scarlet johanson

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimeC.tesi Ağus. 30, 2008 10:24 am

Scarlet johanson
Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu -->
Elisha Andie Ravin
Müdüre/K.S.K.S Profesörü/Griffindor Bina Sorumlusu
Elisha Andie Ravin

Kadın
Savaş Tarafın : Yoldaşlık
RP Partnerin : ...
Asan : Güzelliğin Zekası
Evcil Hayvanı : Pegasus
Sihirsel Soy : Ravin Ailesi,Safkan
Patronusu : Pegasus
Metamorfmagus : Amanda Bynes
Galleon : 10.000.000

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimeC.tesi Ağus. 30, 2008 10:43 am

Ben rütbeni veriyim hemen Smile
http://hogwarts-rp.rpgwars.org
Rose Gabriella McAdams
Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanlığı
Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanlığı
Rose Gabriella McAdams

Kadın
Savaş Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı~~
RP Partnerin : Tekliflere Açık~~
Asan : Hipogrif Tüyü, Unicorn Özü 21 Inch
Evcil Hayvanı : Hamster*Yui
Sihirsel Soy : ~Safkan~
Patronusu : Çita

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 1:31 pm

Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanlığı lütfen.^^
http://www.hogwarts-rpg.forum.st
Russel Caliente
Russel Caliente

Erkek

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 1:40 pm

Tamamdır
Rachell Eve Freitas
Hayvan Evi Sahibi
Hayvan Evi Sahibi
Rachell Eve Freitas

Kadın
Savaş Tarafın : Death Eaters
RP Partnerin : Yok
Asan : Kaplan Pençesi
Evcil Hayvanı : Sweeney ~ Kedimm
Özel Yeteneğiniz ? : Animagus : Pegasus

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 1:49 pm

Edit:.: Kusura bakmayın.Hazır rütbem eklenmemişken editliyorum kurgu değişikliği lol! Rolling Eyes Razz

En son Rachell Eve Freitas tarafından Paz Ağus. 31, 2008 3:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Angelina Marissa Gaunt
Esrar Dairesi Başkanı
Angelina Marissa Gaunt

Kadın
Savaş Tarafın : Death Eaters

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 1:58 pm

Angelina Marissa Gaunt
Esrar Dairesi Başkanı

"Şak"

Sesin yankısıyla birlikte Hogsmeade'de buldu kendini...Güneş batmak üzere kendini geriye çekmiş ve yerüyüzündeki son ışık zerrecikleride kaybolmak üzereydi.İşte tam bu saatlerde severdi Hogmeade'i...Hoş klasik bir köyden farkı yoktu,sadece büyüyle donatılmış olması bile hoşuna gidiyorduİngiltere’nin tek büyülü köyü...Ufak,tefek,birkaç katlı taş evler,kapı gıcırtıları ve bembeyaz bir örtüyle kaplı küçük bir köy manzarası…Gördükleri sadece bundan ibaretti.

Bütün gün bakanlıkta çalışmanın yorgunluğu ve cisimlenmiş olmasının etkisiyle beraber hafiften midesi bulanıyordu.Soğuk havadan nefret etmesine rağmen yerdeki kara batıp çıkmasından zevk alaraktan yürümeye devam etti.Adeta bürünürcesine giydiği pelerinin cebine soğuktan uyuşmuş ellerini soktu.Etrafa dikkatle göz gezdiriyordu.Belki de tanıdık bir yüz arıyordu.Aslında Hogsmeade’de yalnız dolaşmak yerine Nick’in de yanında olması hoşuna giderdi.Hoş o da bakanlık işleriyle boğuşmaktan zaman bulmakta zorlanıyordu.Bir süre sonra boş boş gezinmekten sıkıldı ve karşısına ilk gelen dükkanın kapısına bembeyaz ellerini uzattı.Bitkin düşmüş bir şekilde Üç Süpürge’de buldu kendini…

Loş ışıkla aydınlatılmış bu ortam umduğundan da sıcaktı.Düzenli bir şekilde yerleştirilmiş tahta masalardan birine yerleşti.Isınabilmesi için şömineye yakın bir masa seçti kendine…Şık,siyah çantasını özenlice masaya yerleştirdi.Etrafta fazla kimse yok gibi görünüyordu.Aslında Cadı ve Büyücülerin sıkça uğradıkları bir mekandı Üç Süpürge…Sandalyeye yaslandı ve dinlenmek istercesine gözlerini birkaç saniyeliğine kapattı.Gözlerini kapattığı anda düşünceleri onun kafasını bulundırmaya başlamıştı bile…Son yapılan toplantı…Angelina için büyük bir önem taşıyordu.Artık Bakanlık’ta bir şey yapmanın vakti gelmişti.Hatta Benjamin bunun için Efendilerine Gizem Dairesi’nin kontrolünün tamamen elimizde olduğunu da belirtmişti.Artık harakete geçme zamanıydı…

“Öhm…”

Garsonun kalınca öksürürüyormuşçasına çıkardığı sesle,büyük zevkle yumduğu mavi gözlerini açtı.Dükkan sahibi değildi başında dikilen esmer adam...Garsonu buraya sık sık uğradığı için tanırdı.Üç Süpürge’nin sahibini de iyi tanırdı.Russel Gizem Daire’sinde Angelina ile çalışırdı.

“Ah…Çok üzgünüm.Bilirsin yorgunluk işte…Bir kadeh ateş viskisi lütfen.”

Garson siparişi aldıktan sonra sivri ve çökük yüzüyle hafiften gülümsedi.

“Rahatsız ettiğim için ben üzgünüm Miss Gaunt...Bakanlıktaki işler oldukça yorucu olmalı.”

Evet dercesine kafa salladı ve biçimli yüzünde zoraki bir gülümseme belirdi.Birkaç dakika sonra garson elinde bir kadeh ateviskisiyle geri döndü.Viskiyi yavaşça masaya bıraktı ve diğer müşterilerle ilgilenmek için masanın başından ayrıldı.Garsonun gitmesiyle birlikte kendini biraz daha rahat hissetmeye başlamıştı.Sandalyenin yönünü şömineye doğru yönelterek,masanın üzerinden alıp sıkıca kavradığı ateş viskisinden bir yudum aldı.Masalara birer mum yerleştirilmiş bu mekanda bir şeyler içmeyi severdi.Bir yudum…Bir yudum daha derken kadeh boşalmıştı.Yavaşça aldığı kadehi sertçe masaya bıraktı.Normalde bir kadehle kendinden geçmezdi ama bugün bir değişikti.Her an sızabilir bir hali vardı.Kolunu sertçe masaya yasladı ve garsondan bir ateş viskisi daha istedi.Şaşkın şekilde gelen garsonun şaşkınca bakmasına bile sinirleri bozulmuştu.

“Ama efendim…Siz…Siz iyi görünmüyorsunuz.Size bir miktar daha ateşviskisi verip Bay Scofield tarafından azarlanmak istemem.”

Ciddi bir tavırla söylemiş olsa da garson umrunda bile değildi.Gayet kendindeydi…Sadece biraz fazla yorgun ve bitkin hissediyordu kendini…

“Endişelenme…Ben iyiyim.Şimdi ne istiyorsam onu yap!”

Biraz sertçe söylemişti son sözlerini…Ama işe yaramış gibi gözüküyordu.Garson koca ellerinde bir kadeh daha ateş viskisiyle geri döndü.Hala eskisi kadar tedirgin görünse de kadehi masaya bırakıp geri döndü.Garsonun gitmesiyle beraber kadehi kavradı ve küçük bir yudum daha aldı…

Yudumlarının devamı gelirken artık güneş gökyüzünden tamamen kaybolmuş,yerini koyu bir karanlığa bırakmıştı.Kocaman,parlak dolunaydan başka hiçbir şey yoktu yeryüzünü aydınlatan…Akşam olmasıyla sessizliğe de bürünmüştü her taraf.Artık dışarıda dolaşan birkaç cadının sesini duyamıyordu ya da cıvıldayan kuşların sesini.Hoş karga sesi duymak daha hoşuna giderdi.Ölümün kol gezdiği yerlerde dolanırdı kargalar…Zarifçe tuttuğu kadeh hala sağ elindeyken yan tarafında kapalı duran pencerenin ardından dışarıya baktı.Dolunayın verdiği ışıkla parıldayan kar kütlesinden başka bir şey görüyor sayılmazdı.Gerçekten saat geç vakitleri vurmaya başlamış olmalıydı.Genç bir bayanın bu saatte buralarda dolanması pek akla yatkın sayılmazdı.Fakat Angelina sadece genç ve başarılı bir bayan değildi.Oldukça karanlık bir bayandı da…Niye korsundu ki karanlıktan yada yalnızlıktan.Asası cebinde olduğu sürece hiçbir seherbazdan korkusu yoktu.Hoş zaten onlar Angelina hakkında hiçbir şey bilmiyordu.Şöminenin verdiği sıcaklıkla hafiften pembeleşmiş yüzünde ufak bir gülümseme belirdi.Hala bitmemiş fakat dibini vurmak üzere olan kadehten küçük bir yudum daha aldı.Kadeh sağ elinde dururken ellerini yavaşça yanan şömineye yanaştırdı.Küllerin içinde yanan birkaç odun parçasından ibaretti şömine…Dükkana yetecek miktarda ısı yayıyordu.Soğuktan uyuşmuş ellerinin pembeleşmeye başlayınca yavaşça uzaklaştırdı.

“Gıcırt…”

Dükkanda düşük sesle çalan müzik ve kadeh tıkırtılarından sonra duyduğu ilk sesti bu…Kapıdan geldiği apaçık belliydi.Kahverengi,uzun,parlak saçlarını yavaşça savurarak arkasına döndü ve göz ucuyla içeriye girene baktı.Esmer,siyah saçlı,kahverengi gözlü genç bir adamdı giren…Üç Süpürgenin sahibi,ayrıca Gizem Dairesi’nde Angelina’yla birlikte çalışırdı Russel...Yavaşça gözlerini oradan alarak önüne döndü.Az önce ki yatarvaziyet kolunu masaya dayadı.Başına hafifçesine saplana ağrıya aldırmadan kendini müziğe verdi.Çalan parçayla beraber kendince mırıldanmaya başladı.

“Tarz yapmışsın genç!..”

Russel’ın bilindik ses tonu dükkandan yankılandı.İster istemez kulak misafiri oluyordu.Hoş bundan başka pek seçeneği de yoktu.Yalnız başına bir dükkanda içki içmek yada kulak misafiri olmaktan başka ne yapabilirdi ki?Göz ucuyla yeni yetme garsonu süzdü.Gerçekten bir değişiklik vardı.Peki az önce bunu niye fark edememişti ki?”Dikkatsizlik…”diye geçirdi içinden…Başındaki ağrılar hafiften devam ederken kadehteki son yudumlarda içilmek üzere onu bekliyordu.Belki de bir kadeh daha söylemeliydi fakat garson bu sefer verecek gibi değildi.Endişelenmiş hali hala gözünün önünden gitmemekle beraber arada bir göz ucuyla onu kontrol etmesi bir hayli tuhafına gitmişti.İşittiği ayak sesleriyle yavaşça arkasına döndü.

“Merhaba Miss Gaunt.Yorgun görünüyorsunuz.Ateş viskisi çarpmasın.”

Masanın hemen önünde duran Russel’ın gözlerini Angelina’kilere dikmişti.Belli ki ondan bir cevap bekliyordu.Bekletmek istemezcesine saçlarını geriye doğru attıktan sonra konuşmaya başladı.

“Ah…Biraz yorgun sayılırım Mr.Caliente.Bildiğin gibi bakanlık işleri ve Gizem Dairesi’nin sorumluluğu gibi büyük bir yük taşıyorum.Neyse ki sizin gibileriyle çalışmak bana gerçekten olağanüstü bir güç veriyor Russel.Bu arada otursana…”

Hala önünde dikilmekte olan uzunca adama bunları söyledikten sonra hafif.e gülümsedi.Aslında birileriyle konuşmak ona çok iyi gelmişti.Biraz kafası dağılmış gibiydi fakat hala başındaki ağrılar inceden etkinliğini sürdüyor gibiydi.Yavaşça elini başına koydu ve Russel’ı dinlemeye başladı.
JoJo M. Black
JoJo M. Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 2:01 pm

Tamam xD
Elisha Andie Ravin
Elisha Andie Ravin

Kadın

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 2:02 pm

Hallediliyor xD
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 1:57 am

Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı olmak istiyorum ...
Russel Caliente
Russel Caliente

Erkek

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 2:01 am

Başkanlıklara Rp ile başvurulması gerektiğinden seni çalışanı yapıyorum . Rp yazmaya karar verirsen tekrar başvur başkan olursun Wink
Matthew Sword
Sihirli Oyunlar Ve Spor Dairesi Başkanı
Sihirli Oyunlar Ve Spor Dairesi Başkanı
Matthew Sword

Erkek
Savaş Tarafın : Karanlık
Sihirsel Soy : Saf kan

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 2:10 am

Sihirli Oyunlar Ve Spor Dairesi Başkanı olmak istiyorum..

Örnek Rp:

Issız bir Londra sokağı..Sessiz ve karanlık..Sokaktaki tek ses rüzgar uğultusuyla birlikte duyulan çöp kutusunun içindeki kedinin miyavlamaları..Saat gece yarısını geçtiğinden dolayı bomboş sokakta tek bir açık dükkan bile yok..Hırsızlık olmasın diye bazı dükkanların ışıkları açık..Bu ışıklarda karanlık sokağa dükkanın camlarını koruyan demirlerden sıyrılıp düşüyorlar..Bu nedenle sokakta yürürken yere bakarsanız yerleri çizik çizik görüyorsunuz..

O çiziklerin arasındaki aydınlığı karartardan bir adam cüppesinin içinde başını öne eğmiş ve sağ elini cebine sokmuş şekilde yürüyordu.Yavaş adımların bastığı yerdeki hafif su kalıntıları ses çıkarıyordu..Barty kafasını yerden yukarıya kaldırdı..Ay gözükmüyordu ama ışığı yeryüzüne düşebiliyordu.Düşerkende yukarıda gökyüzünü kaplamış tüm bulutlar ortaya çıkıyordu..Eskiden hava böle olmazdı..Londra'da her yürüdüğünüz yerde ay sizi takip eder her tepenin arkasından sizi gözlüyormuşcasına çıkardı..Ama son birkaç senedir karanlık tarafın güçlenmesiyle Londra hiç güneşi görememişti neredeyse..Tabi Barty ve diğer ölüm yiyenler bu işten memnundular..

Barty bunları düşünürken arkasından sesler gelmeye başladı..Sular gene şıpırdıyordu..Hemde hızla..Arkadaki bir şey ona oldukça yaklaşmıştı ve sanki koşuyordu..Sanki dört ayaklı bir yaratıktı..Daha yaklaştı..Dahada..Dahada..Barty'e değicekti şimdi..

--Avada Kedavra!!

Yeşil bir ışık patlaması havada süzülerek ilerledi ve ilerdeki çöp kutusunu ileriye fırlattı..Barty anlayamamıştı biri olmalıydı arkasında ama kimse yoktu..Birden pantolonunda bir şey hissetti..Çöp kutusundaki kedi..Barty ona sırıtarak yoluna devam etti ve bir yan sokağa yavaş adımlarla girdi..Çıkmaz sokak!..Arkasında onu gözleyen bir şeyin olmadığını anlayınca ''Şak''..

Leş gibi çöp ve şehirin o yoğun kokusu artık yoktu..Çam ağaçları tüm ihtişamlarıyla kokularını yayıyorlardı..Barty sessizce ilerlemeye başladı..Ölüm yiyen bir arkadaşı ona kan getirecekti..Anlaşmaları iyi olmuştu çünkü iki gündür kan içmemişti..Sessiz adımlarla yürürken Barty birden irkildi..Gürültü patırdı ve hızla koşan atadamlar..Karanlık Lord için savaşmayı reddetmişlerdi ama artık içlerinden bazıları onlara katılmıştı..Ölüm Yiyen vampirlerin burda onların bölgesinde avlanması atadamları iyice kızgınlaştırıyordu..Barty ilerlemeye devam etti..Buluşma noktası az ilerdeydi..Biraz daha yürüdü ..Kanla işaretlenmiş bir ağaç..Buluşma noktalarına gelmişti işte..Zıplayarak ağacın yukarıdaki dallarından birine oturdu ve asasını eline alarak zifiri karanlıkta beklemeye başladı..Vampir gözleri ona herşeyi gösteriyordu nasılsa...
Elisha Andie Ravin
Elisha Andie Ravin

Kadın

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 2:12 am

Hallediyorum xD
Scott Lincoln
SeherBaZ/Scott's Hot Pizzas Sahibi/Sihir Tarihi Prof.
SeherBaZ/Scott's Hot Pizzas Sahibi/Sihir Tarihi Prof.
Scott Lincoln

Erkek
Savaş Tarafın : İyi Taraf
RP Partnerin : Dianna İzabella Voldemort
Asan : İncimsi Işıklar 28.1 cm
Sihirsel Soy : ...
Patronusu : Panter
Metamorfmagus : Timbaland

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 2:34 am

Scott Lincoln

Seherbaz olmak istiyorum eğer örnek rp gerekliyse hemen yollayabilirim...
Russel Caliente
Russel Caliente

Erkek

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 10:03 am

Seherbazlık için gerekmez . Ama baş Seherbaz olcaksan gönder . Ben seni şimdilik Seherbaz Atıyorum.
Hilary Duff
Esrar Dairesi Çalışanı
Esrar Dairesi Çalışanı

Kadın
Savaş Tarafın : Öy
Sihirsel Soy : -

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 4:27 pm

Hilary Duff

Esrar Dairesi Çalışanı
JoJo M. Black
JoJo M. Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 4:30 pm

tamam xD
M. Nathalie Lavrentis
Sihir Bakanı Asistanı
Sihir Bakanı Asistanı

Kadın
Sihirsel Soy : Melez

MesajKonu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları   Bakanlık Çalışanı Alımları Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 11:47 pm

Ad Soyad: Melanie Nathalie Lavrentis
Mezun Olduğu Bina: Hogwarts * Ravenclaw ~ Beauxbatons * Snorlwolf
Örnek Rp( en az 20 satır): *diğer sitelerden tanırsınız belki beni*

İstediği Bölüm: İngiltere Sihir Bakanlığı ~ Bakan Asistanlığı

Gün ışığı tüm yakıcılığı ile yatakhaneyi doldururken Stef, başını yastığın altına saklamış yaklaşık bir saat önce yatakhanede kopan gürültüden uzak bir uykuya dalmıştı. İlk üç ders saatin boş olmasından yararlanırken uyanmasına neden olan sadece midesinden gelen belli belirsiz guruldamalardı. Midesine daha fazla eziyet çektirmemek için bir çırpıda üzerindeki pikeyi ayaklarıyla tepti. Pike yeri boylarken Stef, nereye koyduğunu hiçbir sabah hatırlayamadığı resmi cüppesini aramaya koyulmuştu. Uzun çabaları sonucunda cüppesini eline alır almaz üzerine geçirdi. O sırada içeriye gelen bir kız grubu ona eskiyi hatırlatmıştı. Üzerinden uzun zaman geçmemişti; ama yaşananlar her şeyi farklılaştırmıştı. Kavga ettiği ve büyü yolladığı o kızlar artık Stef’in suratına bile bakamıyordu. Her ne kadar kendisi de suçlu olsa da her şeyin başı o kızlardı. Zaten sinirlerini kontrol edemediği için başına birçok bela almıştı, üzerine de kızların kendilerini su yüzeyine çıkartma çabaları ters tepmiş, Stef’i çığırından çıkartmıştı. Arka arkaya iki gün boyunca yaptığı büyülerle kızların gözünü korkutabilmişti sonunda. O günden sonra da yatakhanede pek rastlamamışlardı birbirlerine. Sarı saçlarını taramakla uğraşırken aklından geçenler yüzünü güldürebilmişti. Dümdüz saçlarını her zamanki doğallığı ile salık bırakmıştı. Geçen günlerin sıkıcılığı ve bunaltıcılığı yüzüne yansımış gibiydi. Aynada eski Stef’i göremiyordu gözleri. Biraz önce yüzünde oluşan gülümsemenin sahibi o değildi. Aklına getirmişti yine Kehanet dersinde söylenenleri. Babasının hasta olduğuna ne kadar sevinse de bir o kadar acıyordu. Babasını kendi elleriyle öldürmeyi dilerken bir duygu içindeki öfkeyi susturuyordu. Bir zamanlar babasına karşı oldukça mesafeliydi, bunun için okula başlamadan önceki zamanlarını bu mesafeyi kaldırarak, samimi duygularla yaklaşmıştı ona. Sevgisini gösterebilme fırsatını yakalamış olmanın mutluluğu ile ayrılmış evinden. Annesinin ölümünden sonra da bu sevgi yerle bir olmuş, babasına karşı hissettiği tüm iyi duygular yerini nefrete, kine bırakmıştı. Kalbi öfke ile yanıp tutuşurken babası hakkında söylenen şeyden sonra bir acıma duygusuyla çalkalanıyordu. Ama her şeye rağmen öfkesini susturamıyordu ki; zaten susturmak da istemiyordu.
Midesinin acılı gurultuları onu düşüncelerinden sıyırdığında açlığa dayanamaz halde olduğunu henüz anlayabilmişti. Oturduğu yerden hızla kalkarken herhangi bir kavgayla karşılaşmayı umuyordu. Onu eski formuna döndürebilecek tek şeyin bir kavga olduğunu herkes bilirdi. Düşüncesi bile dudağında güzel bir gülümsemeye yol açmıştı. Bu şekilde adımlarını atarken gördüğü birkaç arkadaşına da selam veriyordu. Mutlu görünmek yakışıyordu ona, mutlu olmak kadar olmasa da. Gözlerindeki yıldızların parladığını hissetmek, dudağındaki gülümsemenin etrafa yansıyışını görmek, kalp atışlarındaki yaşama isteğini bilmek onu hiç olmadığı kadar mutlu gösteriyordu. Arada sırada bu yüzden mutlu olduğu oluyordu, işte o zaman onu üzecek herhangi bir şeyin var olduğunu unutuyordu. Üzücü olaylar geçmişte kaldığını, artık yaşamı mutluluk içinde geçeceğini kabul ettiriyordu kendine. O anlarından birini yaşıyordu şimdi de. Büyük Salon’a gelene kadar da bu anı sürdürdü. Büyük Salon’da hızlı adımlarla Ravenclaw masasına doğru koşar adımlarla ilerliyordu; çünkü içeride tek tük öğrenci vardı. Aç kalmamak için acele etmesi gerekiyordu ve öyle de yaptı. Bulduğu ilk boş yere oturup hemen önünde duran yiyeceklerin tadına bakmaya koyuldu. Yaklaşık on dakika sonra midesinin acılı gurultuları sona ermişti. Bir beş dakika daha yiyecekleri midesine indirirken Büyük Salon’da hiç öğrenci kalmamıştı neredeyse. Büyük bir ihtimal herkes dersliklere doğru yola koyulmuştu. Eğer ilk ders saati dolu olsaydı o da dersliklerden birinde olurdu. Düşüncelerine son verip bir an önce Büyük Salon’dan çıkması gerektiğine karar verdiğinde gelirken attığı adımların hızına hız katıp hemen oradan ayrıldı. Bir süre bahçede vakit geçirmesi güzel olabilirdi. Bu düşünceyle adımlarını bahçeye yöneltti. Yaz sıcağında serin bir gölge bulabilirdi belki. Adımlarını artık ürkekçe atarken bahçeye yeni ulaşabilmişti. Uzun süren dakikaların ardından kendine serin bir ağaç gölgesi bulabilmişti. Hemen dibine çöktüğünde aklı dört yıl öncesine gitmişti. Gözleri kapanırken buradan bir an önce gitme isteğiyle dolmuştu.

Geçen o dört yılı yeniden yaşamıştı gözleri kapalı. Keşke diye başlayan cümleler zihninde yankılanmış, birkaç da soru işaretiyle sarsılmıştı. Her şeyden kaçarcasına çöktüğü yerden kalkarken ilk ders saatinin birmiş olabileceği aklına geldi. Belki birkaç arkadaşını görür, onlarla sohbet eder ve düşüncelerinden uzaklaşabilirdi. Hızla binaya girdiğinde çarptığı insanlara aldırmadan yoluna devam etti. Koridorlardan geçerken aniden durdu; çünkü burnu bir kavga, düello kokusu alıyordu. Bir Gryffindor ve bir Slytherin kendilerine en tenha köşeyi seçmişler ve birbirlerinin boğazlarına yapışacak vaziyette görünüyorlardı. Elleri asalarına gidene kadar Stef onları dikkatle izlerken bir yandan da oraya yaklaşan birinin olup olmadığını kontrol ediyordu. Konuşulanları duyamadığı için biraz yaklaşmayı tercih etti, bu şekilde karşısındaki Gryffindorlu’nun Slytherinli’den birkaç yaş küçük olduğunu fark etti. Bunun haksızlık olduğunu düşünürken Slytherinli çoktan asasını çocuğa doğrultmuştu. Stef ani bir harekette cebindeki asayı kapıp aklına ilk gelen büyüyü Slytherinli’ye yolladı. “Jelly-Legs Jinx!” Slytherinli bacaklarının kontrolünü kaybettiği sırada Stef kahkahadan kırılıyordu. Gryffindorlu ise ateş saçan gözlerle Stef’e bakıyordu. “Ben hallederdim!” Stef gülmeyi kesip Gryffindorlu’ya bakarken hiç de şaşkın değildi. Yardımına bir teşekkür beklerken karşısındakinin gururu ağır basmıştı. Burada işi bittiğine göre Ksks dersine hazırlık yapabilirdi. Bu amaçla arkasını döndüğünde Profesör Derwent’le burun buruna geldi. İçinden kendisine lanetler sayarken işin içinden nasıl sıyırabilirim diye düşünüyordu. Ani bir refleks ile orada bulunan Gryffindorlu’ya dönüp iki eline beline koydu. “Aaa çok ayıp. Güçlerinizi bu şekilde değil, zekânız ile birbirinize gösterin. Ve şimdi çabuk buradan kaybolun.” Ağır adımlarını Profesör Derwent’ın zıt yönünde atmaya çalışırken Slytherinli yeri çoktan boylamış ve ayağa kalkmakla uğraşıyordu. Daha iki yarım adım atabilmişti ki duymak istemediği bir sesle irkilmişti. “Bayan Bécaud, siz benimle geliyorsunuz.” İtiraz etmeyecekti; çünkü karşısında hem Ravenclaw Bina Sorumlusu hem de Aritmansi Profesörü duruyordu. Profesör ilerlerken Stef de mecburen peşine takılmıştı. Nereye gittiklerini bilmiyordu; ama bir tahmini vardı elbet.
Kütüphane kapısından içeriye girerken meraklı bakışlarını bir an olsun profesörden ayırmamıştı. Adımları onu kitap raflarına sürüklüyordu. Büyük bir ihtimal araştırma görevi verebilirdi. En azından o böyle tahmin ediyordu. Profesör rafların önünde kitapları inceliyordu, Stef de merakından aynı şeyi yapmaya başladı. Gözlerini kitapların üzerinde gezdirmeye koyulduğunda dikkatini çeken bir kitaba rastlamayı umuyordu. Gözleri Dünyanın Et Yiyen Ağaçları adındaki kitapta takılı kalınca iç sesi yine kendini güldürmeyi başarmıştı. Iyy, ne iğrenç bişiy bu. Küçük bir kıkırdamanın ardından kitaplara geri döndüğünde profesörün ciddi sesiyle bakışları tamamen ona dönmüştü. “Buradan bir kitap seçeceğim ve siz bu kitabı okuyarak 2 parşömen uzunluğunda bir özet çıkaracaksınız Bayan Bécaud. İşiniz bugün bitmeli. Ve sanıyorsam bugünkü ders saatleriniz dolu.” Stef, yalvaran gözlerle profesöre bakarken bunun hiçbir işe yaramayacağını anlamıştı. Somurtarak kitaplara bakınırken bir çizgi roman çarptı gözüne. “Çılgın Muggle Martin Miggs’in Maceraları mı? Bu çizgi romanın burada işi ne?” İçinden söylediğini sandığı cümleler sessiz kütüphanede çok rahatlıkla duyulmuştu. Profesörün dikkatini çekmiş olduğunu fark ettiğinde gergin ve gülümser yüzü hafifçe aşağı inmişti. Bu çizgi romanı büyük bir ihtimal bir öğrenci yanlışlıkla koymuştu kitap raflarına. Artık hiçbir kitaba dokunmamayı kararlaştırıp profesörün seçeceği kitabı beklemeye koyulmuştu. Birkaç dakika sonra profesör eline iki kitap almış ve Stef’e doğru dönmüştü. Stef başını kaldırarak profesörün vereceği kitabı bekledi. “Size iki kitap vereceğim, bunlardan ancak birini seçebilirsiniz. Seçtiğiniz kitabı okuyup özetledikten sonra sizi odama bekliyorum.” Stef, profesörün kendisine uzattığı iki kitabı eline alır almaz ağzı kulaklarına vardı. Bu kitaplardan birini daha önce okumuştu ve okuduğu herhangi bir kitabı asla unutmazdı. Zaferle parlayan gözlerle profesöre baktığında, o bunu anlamışçasına bir yüz ifadesine bürünmüştü. “Ve eğer bu kitaplardan birini daha önce okumuşsanız, diğer kitabı özetlemenizi tavsiye ederim. Size iyi çalışmalar.” Stef eli mahkûm profesörün gidişini seyretti ve hemen sonra kütüphanedeki büyük masalardan birine oturdu. Gilderoy Lockhart’ın öz yaşam öyküsü olan Sihirli Ben adındaki kitabı okumaya başladı.
Tüy kalemini sol elinden bırakırken oturduğu sandalyede esnemeye çalışıyordu. Boynu kütlerken birkaç kere ofladığında arkasından gelen ‘Sessizlik!’ cümleleri onu oldukça sıkmıştı. Ama o her şeye rağmen ödevinin bitmiş olmasına seviniyordu. Peki ya saat kaç olmuştu ve o anki ders saati dolu muydu? Saate bakar bakmaz Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersi aklına geldi. İçinden lanetler okuyarak sandalyesinden kalktı, masanın üzerindeki parşömenleri toplayarak Profesör Derwent’in odasına doğru koşar adımlarla yola koyuldu.
Ödevini Profesör Derwent’in odasına bırakır bırakmaz Ksks Dersliği’ne geldi. Büyük bir ihtimal geç kalmıştı; ama bunu umursuyor gibi görünmüyordu. Dersliğin kapısını çalıp içeri girdiğinde Madeleine ve Odessa’nın da geç kalmış olduğunu fark etti. Sessizce onların yanına geçtiğinde Profesör Johnson binalarından kişi başına 3’er puan düştüğünü söylüyordu. Nefret dolu bakışlarını profesörün üzerinden alamazken birkaç metre ötesinde duran Stefan alkışlayarak saçma sapan birkaç kelime mırıldanmıştı. Bu kadar da damarıma basılamaz ama! Gözlerini kısmış kendisine bakan Stefan’a karşılık veremeden yapamazdı. “Bir şey değil. Kazandırdıklarıma say!” diyerek sesini biraz daha kıstı. “Kendini beğenmiş aptal züppe!” Daha sakinleşememişti, tam üç saat boyunca kütüphanede kitap özeti çıkartmakla uğramıştı. İlk olarak kitabı oku, daha sonra da özet çıkart. Derin nefesler almaya çalışarak kalp atışlarını yavaşlattı. Başının dönüyor, ellerinin de titriyor olmasından nefret ediyordu. Hemen duvarın kenarına yaklaşıp vücudunu duvara yasladı. Dakikalar geçtikçe sakinleşti ve duvar dibinden ayrılarak profesörü daha net duyabileceği ve görebileceği bir yere geçti. Söylediğine göre bu dersi tek bir savunma büyüsü ile bitirecekti. Stef bu büyünün ne olabileceğini tahmin ediyordu; çünkü geçenlerde, okul bahçesinde bir köşeye çekilip arkadaşları ile Expelliarmus büyüsünü çalışmıştı. Büyüyü doğru bir biçimde yapabilmek uzun sürmüştü; ama değmişti. Bunun yanında Expelliarmus’a karşılık bir savunma büyüsü de öğrenmişti. Belki de bu büyüyü işlerlerdi bu gün. Merakla profesörün sözlerini dinlerken yanılmadığını anladı. Profesör bu büyüyü Stefan’la birlikte deneyecekti. Profesör ve Stefan karşı karşıya geçtiklerinde farkında olmadan ağzından birkaç kelime dökülmüştü. “İhtiyar, ona bir Avada yolla da kendine gelsin!” Yanında duran birkaç kişi gülmelerine mani olamamıştı. Stef de gülüşler sayesinde bu cümlenin kendi ağzından çıktığını fark etmişti. Profesörün bunu duymadığına şükrederek artık çok iyi yapabildiği büyüyü izledi. Profesör büyük bir hızla kendisine gelen Expelliarmus büyüsünü yok etmişti. Artık eşleşme zamanı gelmişti, etrafına baktığında Beverly’nin bakışları ile karşılaşmıştı. Gülümseyerek iki adım ilerledi ve bu derste de eş olup olamayacaklarını sordu. Beverly’den olumlu yanıt aldıktan sonra boş bir köşeye geçtiler. İlk olarak büyüyü Beverly denemişti ve ikinci deneyişinde olmuştu. Büyüyü bahçede birlikte çalıştığı arkadaşlarından biri de Beverly’ydi zaten. Sıra kendisine geldiğinde gülümseyerek asasını sıkıca kavradı. Beverly’nin ağzından Expelliarmus kelimesi çıkar çıkmaz hızla Deletrius diye bağırdı. Evet, büyüyü yapabilmiş, hem de ilk deneyişinde. Sevincinden ağzı kulaklarındaydı. Bu işi de başarmış olmanın sevinciyle dersin bitmesini Beverly ile bekledi. Profesör son sözlerini söylediğinde kapı açıldı ve öğrenciler birer ikişer derslikten çıkmaya koyuldular. Stef de Beverly’nin yanında kapıdan çıkarken hala gülümsüyordu. Biraz sonra Astronomi dersine girecekti ve bu boşluğu Beverly ile geçirecekti.

Bakanlık Çalışanı Alımları
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-