|
|
| mia dulce maria | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Mia Dulce Caliente Esrar Dairesi Çalışanı/Üç Süpürge Sahibi
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 30 Nerden : londra Savaş Tarafın : tarafsiz, yalnız çalışıyorum kural tanımam xdxdxd RP Partnerin : Russel Caliente .... kelimelerle anlatamam senii herşeyimm bnmmm Asan : CesaretLi AdımLaR Sihirsel Soy : safkan Patronusu : at Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: mia dulce maria Ptsi Eyl. 01, 2008 2:07 pm | |
| Ad-Soyad:
Mia Dulce Maria
KişiseL ÖzeLLikLeRiniz:
Olması gerektiğinden çokdaha hırslıdır.İstediği herneyse ona ulaşana kadar asla vazgeçmez ve negerekirse yapar elde etmek için.Başladığı işi asla yarım bırakmaz iyi yada kötü bitirir.Mia sevecen ve cana yakındır ama bi okadarda asi ve sinirlidir.Sadece kendi kurallarına uyar , başkasının emirlerini asla yapmaz.Gayet açık sözlüdür ve oldukça cesurdur.Hiç bişeyden korkmaz...
Sevdiğiniz Dersler:
KSKS-İKSİR-SYB
EDİT:tekrar yazmadım düzelttim sadece...
En son Mia Dulce Maria tarafından Salı Eyl. 02, 2008 12:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Thalia Lynn Caliente Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 32 Nerden : Londra Savaş Tarafın : Yoldaşlık RP Partnerin : Aranıyor Asan : ~Şeytanın Ruhu~özeL Evcil Hayvanı : Sibirya Kurdu Sihirsel Soy : safkan Patronusu : Pegasus Metamorfmagus : ? Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: mia dulce maria Ptsi Eyl. 01, 2008 2:09 pm | |
| KişiseL ÖzeLLikLer Yetersiz !!! | |
| | | Mia Dulce Caliente Esrar Dairesi Çalışanı/Üç Süpürge Sahibi
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 30 Nerden : londra Savaş Tarafın : tarafsiz, yalnız çalışıyorum kural tanımam xdxdxd RP Partnerin : Russel Caliente .... kelimelerle anlatamam senii herşeyimm bnmmm Asan : CesaretLi AdımLaR Sihirsel Soy : safkan Patronusu : at Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: mia dulce maria Ptsi Eyl. 01, 2008 2:45 pm | |
| | |
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 32 Nerden : Londra Savaş Tarafın : Yoldaşlık RP Partnerin : Aranıyor Asan : ~Şeytanın Ruhu~özeL Evcil Hayvanı : Sibirya Kurdu Sihirsel Soy : safkan Patronusu : Pegasus Metamorfmagus : ? Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: mia dulce maria Ptsi Eyl. 01, 2008 3:07 pm | |
| | |
| Konu: Geri: mia dulce maria Salı Eyl. 02, 2008 1:42 pm | |
| ~ CesaretLi AdımLaR
ÖzeLLikleri: 30.1 cm uzunluğunda ve esnektiR.. Oldukça ender bir asa olmakla beraber, fazlaca güçLüdür...
~ Yetenekli Dersler
Ksks İksir
~ En Güçlü Büyü
Crucio | |
| | | | mia dulce maria | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |