Mia Dulce Caliente Esrar Dairesi Çalışanı/Üç Süpürge Sahibi
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 30 Nerden : londra Savaş Tarafın : tarafsiz, yalnız çalışıyorum kural tanımam xdxdxd RP Partnerin : Russel Caliente .... kelimelerle anlatamam senii herşeyimm bnmmm Asan : CesaretLi AdımLaR Sihirsel Soy : safkan Patronusu : at Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Mia dulce maria Çarş. Eyl. 03, 2008 9:51 pm
Ad/Soyad:mia dulce maria En sevdiğiniz hayvan:siyah at Korktuğunuz hayvan:örümcek En mutlu Anınızın kısa özeti:aileme zarar veren birini öldürdüğüm an
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: Mia dulce maria Perş. Eyl. 04, 2008 12:50 am
siyah at olmaz cnm at olur çünkü patronuslar beyaz türünde bir renkte siyahlığı belli olmaz istersen at olur!
Mia Dulce Caliente Esrar Dairesi Çalışanı/Üç Süpürge Sahibi
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 30 Nerden : londra Savaş Tarafın : tarafsiz, yalnız çalışıyorum kural tanımam xdxdxd RP Partnerin : Russel Caliente .... kelimelerle anlatamam senii herşeyimm bnmmm Asan : CesaretLi AdımLaR Sihirsel Soy : safkan Patronusu : at Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: Mia dulce maria Perş. Eyl. 04, 2008 3:17 pm
tmm
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: Mia dulce maria Perş. Eyl. 04, 2008 3:20 pm