| İtiraf Oyunu | |
|
+5Metin Black Türkcan Russel Caliente Scott Lincoln JoJo M. Black William Caliente 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
William Caliente Profesör/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi *
Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Z.A.Y. RP Partnerin : Avril Mellysa Ravin Asan : Zekanın Buğusu Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Kurt Metamorfmagus : Gary Oldman Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 10.000.000.000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: İtiraf Oyunu C.tesi Ağus. 30, 2008 8:08 pm | |
| Buraya içinizde kalan,istediğiniz itirafta bulunun.Arada ben de bulunacağım..
Oyun Başlasın! | |
|
| |
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| |
| |
Scott Lincoln SeherBaZ/Scott's Hot Pizzas Sahibi/Sihir Tarihi Prof.
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İyi Taraf RP Partnerin : Dianna İzabella Voldemort Asan : İncimsi Işıklar 28.1 cm Sihirsel Soy : ... Patronusu : Panter Metamorfmagus : Timbaland Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Ptsi Eyl. 01, 2008 1:45 pm | |
| Okullar açılınca müdürü dövmek istiyorum... xD bu pek itiraf olmadı xD
Yaşıma rağmen çizgifilm izliorm xD | |
|
| |
Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| |
| |
Metin Black Türkcan 1.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 53 Nerden : Almanya Savaş Tarafın : Death Eating RP Partnerin : ~~Evangeline Ravin~~ Asan : ~~Gecenin KaranLığı~~ Evcil Hayvanı : Karga..xD Sihirsel Soy : SafKan Özel Yeteneğiniz ? : Animagus : Karga Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Ptsi Eyl. 01, 2008 2:38 pm | |
| | |
|
| |
Scott Lincoln SeherBaZ/Scott's Hot Pizzas Sahibi/Sihir Tarihi Prof.
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İyi Taraf RP Partnerin : Dianna İzabella Voldemort Asan : İncimsi Işıklar 28.1 cm Sihirsel Soy : ... Patronusu : Panter Metamorfmagus : Timbaland Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Ptsi Eyl. 01, 2008 2:43 pm | |
| - Metin Black Türkcan demiş ki:
- Seviyorum Be:D
İi Birine öyle bir vuruldumki sormayın...Oof of... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 53 Nerden : Almanya Savaş Tarafın : Death Eating RP Partnerin : ~~Evangeline Ravin~~ Asan : ~~Gecenin KaranLığı~~ Evcil Hayvanı : Karga..xD Sihirsel Soy : SafKan Özel Yeteneğiniz ? : Animagus : Karga Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Çarş. Eyl. 03, 2008 11:34 am | |
| | |
|
| |
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Çarş. Eyl. 03, 2008 1:45 pm | |
| | |
|
| |
Avril Mellysa Ravin İksir Profesörü/Cübbe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Çarş. Eyl. 03, 2008 2:05 pm | |
| | |
|
| |
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Çarş. Eyl. 03, 2008 2:08 pm | |
| Muahaha Pembe Dizi xD Civcivlere Su ve Yem vermek İstemiorum Üşeniorum(katliam falan xD ) | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Çarş. Eyl. 03, 2008 2:28 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Çarş. Eyl. 03, 2008 2:34 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Çarş. Eyl. 03, 2008 4:21 pm | |
| Berberi öldürmek istiyorum gıcık şey xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Çarş. Eyl. 03, 2008 4:24 pm | |
| ne berberi beh kuaför denir!
fotumda admin olmk istiyorum! XD | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Çarş. Eyl. 03, 2008 4:32 pm | |
| görürüz!
davulcuyu dövmek istiyorum bütün arabaların alarmını çaldırıyo ... | |
|
| |
Rachel Viola Caliente Rawenclaw Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Belli deel ^^ RP Partnerin : Yoq Asan : Ejderha Yüreği 11. İnç Evcil Hayvanı : Kedi [Viyocell] Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Yılan Metamorfmagus : Yoq Kayıt tarihi : 03/09/08
| |
| |
Clemence Scar Josh Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Savaş Tarafın : tarafsız RP Partnerin : Aranıyor Asan : Hayati OyunLar Sihirsel Soy : safkan Patronusu : ßasilisk Metamorfmagus : Scarlet johanson Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Perş. Eyl. 04, 2008 12:33 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Perş. Eyl. 04, 2008 2:11 am | |
| o kim? kader arkadaşım ulan ölmek istiyorum! | |
|
| |
Rachel Viola Caliente Rawenclaw Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Belli deel ^^ RP Partnerin : Yoq Asan : Ejderha Yüreği 11. İnç Evcil Hayvanı : Kedi [Viyocell] Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Yılan Metamorfmagus : Yoq Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Perş. Eyl. 04, 2008 10:20 am | |
| İtiraf ediyorum hayat onsuz çok anlamsız. Onu görmediğim zaman gözlerimdeki hüzün ve gördüğüm zaman ki mutluluğum paha biçimelemz bir duygu! | |
|
| |
Clemence Scar Josh Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Savaş Tarafın : tarafsız RP Partnerin : Aranıyor Asan : Hayati OyunLar Sihirsel Soy : safkan Patronusu : ßasilisk Metamorfmagus : Scarlet johanson Kayıt tarihi : 30/08/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Z.A.Y. RP Partnerin : Avril Mellysa Ravin Asan : Zekanın Buğusu Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Kurt Metamorfmagus : Gary Oldman Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 10.000.000.000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Perş. Eyl. 04, 2008 2:36 pm | |
| Çok mutsuzum.. Ümit bilir neden üzgün olduğumu. | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Perş. Eyl. 04, 2008 3:13 pm | |
| Tom Tom geberiyom senin için xL (L) bu Tom dediğim Tom Felton | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Perş. Eyl. 04, 2008 11:15 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Oyunu Perş. Eyl. 04, 2008 11:19 pm | |
| | |
|
| |
| İtiraf Oyunu | |
|