Scott Lincoln SeherBaZ/Scott's Hot Pizzas Sahibi/Sihir Tarihi Prof.
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İyi Taraf RP Partnerin : Dianna İzabella Voldemort Asan : İncimsi Işıklar 28.1 cm Sihirsel Soy : ... Patronusu : Panter Metamorfmagus : Timbaland Kayıt tarihi : 01/09/08
Konu: Geri: İtiraf Oyunu Paz Eyl. 07, 2008 3:48 am
Roberto Riddle demiş ki:
o kim? kader arkadaşım
ulan ölmek istiyorum!
GEBER!
Birinin bana aşık olmasını...ÇOOOK istiorm...
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: İtiraf Oyunu Paz Eyl. 07, 2008 9:42 pm
Olur olur matematikçiyi dövmek istiyorum..xD
William Caliente Profesör/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi *
Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Z.A.Y. RP Partnerin : Avril Mellysa Ravin Asan : Zekanın Buğusu Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Kurt Metamorfmagus : Gary Oldman Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 10.000.000.000 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: İtiraf Oyunu Paz Eyl. 07, 2008 10:40 pm
Müdürün ağzın. ............. istiyorum!
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: İtiraf Oyunu Ptsi Eyl. 08, 2008 1:46 pm
Kadın ingilizceciyi istiyor(uz)um
Scott Lincoln SeherBaZ/Scott's Hot Pizzas Sahibi/Sihir Tarihi Prof.
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İyi Taraf RP Partnerin : Dianna İzabella Voldemort Asan : İncimsi Işıklar 28.1 cm Sihirsel Soy : ... Patronusu : Panter Metamorfmagus : Timbaland Kayıt tarihi : 01/09/08
Konu: Geri: İtiraf Oyunu Paz Ara. 14, 2008 2:11 am
Brini çok seviorm ona sölicem...Tabiii ilk grşmde o zamana kadar ne olur bilinmez....