| Başvurular. | |
|
+18Scott Lincoln Stephanié Carina Ravin Tiffany Jade Ravin Adonis Brock Carmen Rose Gabriella McAdams Clemence Scar Josh Thalia Lynn Caliente Marloes Daphne Spencer Angelina Marissa Gaunt Roberto Riddle Elisha Andie Ravin Evangeline Ravin JoJo M. Black Mia Dulce Caliente Avril Mellysa Ravin Rachell Eve Freitas William Caliente Russel Caliente 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 2:54 pm | |
| | |
|
| |
William Caliente Profesör/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi *
Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Z.A.Y. RP Partnerin : Avril Mellysa Ravin Asan : Zekanın Buğusu Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Kurt Metamorfmagus : Gary Oldman Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 10.000.000.000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 2:57 pm | |
| Ad-Soyad:William Ravenous Ünlü : Hayden Christensen | |
|
| |
Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 3:00 pm | |
| | |
|
| |
Rachell Eve Freitas Hayvan Evi Sahibi
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Death Eaters RP Partnerin : Yok Asan : Kaplan Pençesi Evcil Hayvanı : Sweeney ~ Kedimm Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Pegasus Özel Yeteneğiniz ? : Animagus : Pegasus Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 3:03 pm | |
| Ad/Soyad : Rachell Eve Freitas Ünlünüz : Alexis Bledel | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 3:05 pm | |
| | |
|
| |
Avril Mellysa Ravin İksir Profesörü/Cübbe Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tam arkandan XP Savaş Tarafın : Zay RP Partnerin : William Caliente Asan : Cesaret AlevLeri Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Maral Metamorfmagus : Hayley Williams Özel Yeteneğiniz ? : Metamorfmagus Galleon : 100.000.000.000 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 3:18 pm | |
| Ad/Soyad : Avril Mellysa Lavigne Ünlünüz : Avril Lavigne | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 3:25 pm | |
| | |
|
| |
Mia Dulce Caliente Esrar Dairesi Çalışanı/Üç Süpürge Sahibi
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 30 Nerden : londra Savaş Tarafın : tarafsiz, yalnız çalışıyorum kural tanımam xdxdxd RP Partnerin : Russel Caliente .... kelimelerle anlatamam senii herşeyimm bnmmm Asan : CesaretLi AdımLaR Sihirsel Soy : safkan Patronusu : at Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 3:27 pm | |
| Ad/Soyad : mia dulce maria Ünlünüz : dulce maria | |
|
| |
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 3:28 pm | |
| Ad/Soyad : JoJo M. Black Ünlünüz : Joanna Levesque | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 3:34 pm | |
| | |
|
| |
Evangeline Ravin Gryffindor Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 30 Nerden : ///***LONDRA***/// Savaş Tarafın : ZAY RP Partnerin : Metin Black Türkcan Asan : MaceraLı RuhLar Sihirsel Soy : Safkan Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 3:58 pm | |
| Ad/soyad:Evangeline Lily Ünlünüz:Evangeline Lily | |
|
| |
Elisha Andie Ravin Müdüre/K.S.K.S Profesörü/Griffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 31 Nerden : İngiltere Savaş Tarafın : Yoldaşlık RP Partnerin : ... Asan : Güzelliğin Zekası Evcil Hayvanı : Pegasus Sihirsel Soy : Ravin Ailesi,Safkan Patronusu : Pegasus Metamorfmagus : Amanda Bynes Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Galleon : 10.000.000 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 3:58 pm | |
| | |
|
| |
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 4:11 pm | |
| roberto riddle D.B ve boon | |
|
| |
Angelina Marissa Gaunt Esrar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Sihirsel Soy : Safkan Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 4:12 pm | |
| Ad/Soyad : Angelina Marissa Gaunt Ünlünüz : Natalia Vodianova,Rachel Hurd-Wood(metamofmagusum) | |
|
| |
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 4:19 pm | |
| | |
|
| |
Marloes Daphne Spencer Karanlık Lady/Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 31 Nerden : Fransa/Paris Savaş Tarafın : Death Eaters Evcil Hayvanı : YılanxD Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Basiliks Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 5:00 pm | |
| Marloes Daphne Spencer Adriana Lima | |
|
| |
| |
| |
Thalia Lynn Caliente Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 32 Nerden : Londra Savaş Tarafın : Yoldaşlık RP Partnerin : Aranıyor Asan : ~Şeytanın Ruhu~özeL Evcil Hayvanı : Sibirya Kurdu Sihirsel Soy : safkan Patronusu : Pegasus Metamorfmagus : ? Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 6:20 pm | |
| Thalia lynn Clarkson
Christina Milian | |
|
| |
Clemence Scar Josh Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Savaş Tarafın : tarafsız RP Partnerin : Aranıyor Asan : Hayati OyunLar Sihirsel Soy : safkan Patronusu : ßasilisk Metamorfmagus : Scarlet johanson Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 6:21 pm | |
| Ad/Soyad :Scarlet johansan Ünlünüz :Scarlet johansan | |
|
| |
Rose Gabriella McAdams Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanlığı
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 31 Nerden : Fransa Savaş Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı~~ RP Partnerin : Tekliflere Açık~~ Asan : Hipogrif Tüyü, Unicorn Özü 21 Inch Evcil Hayvanı : Hamster*Yui Sihirsel Soy : ~Safkan~ Patronusu : Çita Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 6:22 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 7:33 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 11:16 pm | |
| Russel Caliente
Enrique İglesias
| |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 11:18 pm | |
| | |
|
| |
Mia Dulce Caliente Esrar Dairesi Çalışanı/Üç Süpürge Sahibi
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 30 Nerden : londra Savaş Tarafın : tarafsiz, yalnız çalışıyorum kural tanımam xdxdxd RP Partnerin : Russel Caliente .... kelimelerle anlatamam senii herşeyimm bnmmm Asan : CesaretLi AdımLaR Sihirsel Soy : safkan Patronusu : at Özel Yeteneğiniz ? : Zihinfendar ~Zihinbendar~ Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 11:20 pm | |
| ünlü listesinde adım yok =s | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 11:22 pm | |
| Ekledim ama :S Bir daha bakıyorum .
| |
|
| |
| Başvurular. | |
|