| Başvurular. | |
|
+18Scott Lincoln Stephanié Carina Ravin Tiffany Jade Ravin Adonis Brock Carmen Rose Gabriella McAdams Clemence Scar Josh Thalia Lynn Caliente Marloes Daphne Spencer Angelina Marissa Gaunt Roberto Riddle Elisha Andie Ravin Evangeline Ravin JoJo M. Black Mia Dulce Caliente Avril Mellysa Ravin Rachell Eve Freitas William Caliente Russel Caliente 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Adonis Brock Carmen Slytherin Sınıf Başkanı / Vampir
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 32 Nerden : LondRa Savaş Tarafın : ~ Ölüm Yiyen ~ RP Partnerin : Yok. Aranıyor Elbet xD Asan : ~ İsabet'in Azmi ~ Evcil Hayvanı : Yok. Sihirsel Soy : | SafKaN | Patronusu : ~ Fil ~ Özel Yeteneğiniz ? : ~VAMPiR~[qeCe YürüYeN] Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 11:32 pm | |
| Adonis Carmen
Chad M. Murray
| |
|
| |
Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Paz Ağus. 31, 2008 11:36 pm | |
| | |
|
| |
Tiffany Jade Ravin Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Seçiniz Yada Bir Mesleğe Başvurunuz
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Büyüyünce sölerim RP Partnerin : o ne ki Asan : oyuncak asa xD Sihirsel Soy : Safkan Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Başvurular. Ptsi Eyl. 01, 2008 5:26 pm | |
| Tiffany Jade Black Damn Mary | |
|
| |
JoJo M. Black Müdüre Yardımcısı/Muggle Araştırmaları Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Tarafsız RP Partnerin : Roberto Riddle Asan : ~ Beyaz DüşLer ~ Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Sibirya Kurdu..xD Metamorfmagus : Michelle Rodriguez Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Ptsi Eyl. 01, 2008 6:13 pm | |
| Yorum Yok xD (Terbiyemizi Takılalım xP ) | |
|
| |
Clemence Scar Josh Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Savaş Tarafın : tarafsız RP Partnerin : Aranıyor Asan : Hayati OyunLar Sihirsel Soy : safkan Patronusu : ßasilisk Metamorfmagus : Scarlet johanson Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Ptsi Eyl. 01, 2008 6:14 pm | |
| Metamorfmaguslar ekleniyomu bu arda ismim değişti hayley scarlet josh | |
|
| |
Stephanié Carina Ravin Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Seçiniz Yada Bir Mesleğe Başvurunuz
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Daha bebeğim ben xD RP Partnerin : Git işine ya (: Asan : Dur hele bi büyüyelim Sihirsel Soy : Safkan Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Başvurular. Ptsi Eyl. 01, 2008 6:21 pm | |
| | |
|
| |
Russel Caliente Müdür / Astronomi Profesörü / HufflePuff Bina Sorumlusu / Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : İzmir / Karşıyaka . Savaş Tarafın : Tarafsız! ~Kendi Karanlığımda Boğulurum~ RP Partnerin : Mia Dulce Caliente // Hayatımın Anlamı ( Bide Canım kızım Rachel'im var xD ) Asan : ~ Maun Tutkular ~ özeL. Evcil Hayvanı : Köpekkk xD Elizabeth. Sihirsel Soy : Safkan . Patronusu : Boğa. Özel Yeteneğiniz ? : !Zihinfendar~Zihinbendar! Galleon : 10,000,000,000 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Ptsi Eyl. 01, 2008 8:44 pm | |
| | |
|
| |
Scott Lincoln SeherBaZ/Scott's Hot Pizzas Sahibi/Sihir Tarihi Prof.
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İyi Taraf RP Partnerin : Dianna İzabella Voldemort Asan : İncimsi Işıklar 28.1 cm Sihirsel Soy : ... Patronusu : Panter Metamorfmagus : Timbaland Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Başvurular. Salı Eyl. 02, 2008 12:51 am | |
| Terrence Dashon Howard Timbaland
Benim...Meta.lı... | |
|
| |
Rachel Viola Caliente Rawenclaw Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Belli deel ^^ RP Partnerin : Yoq Asan : Ejderha Yüreği 11. İnç Evcil Hayvanı : Kedi [Viyocell] Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Yılan Metamorfmagus : Yoq Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Başvurular. Çarş. Eyl. 03, 2008 9:39 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular. Çarş. Eyl. 03, 2008 10:19 pm | |
| | |
|
| |
Samara Lily Strong Biçim Değiştirme Profesörü
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 29 Nerden : Londra Savaş Tarafın : ....... RP Partnerin : yq Asan : yq Evcil Hayvanı : yq Sihirsel Soy : safkan Patronusu : yq Metamorfmagus : yq Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Başvurular. Perş. Eyl. 04, 2008 1:25 pm | |
| | |
|
| |
Roberto Riddle Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Perş. Eyl. 04, 2008 2:07 pm | |
| ünlü başvurusu avartar ve imzandaki ünlüyü almak içindir! senin avartar-imzan olmadığı için şuanlık başvurun kabul edilmedi! | |
|
| |
Winter Regina Black 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Karanlık Taraf Sihirsel Soy : Safkan Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Başvurular. Perş. Eyl. 04, 2008 9:06 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 30 Nerden : Godric's Hollow Savaş Tarafın : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! RP Partnerin : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Asan : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Evcil Hayvanı : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Sihirsel Soy : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Patronusu : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Metamorfmagus : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Özel Yeteneğiniz ? : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Galleon : ATA'MA LAF ETTİM BEN BİR KÖPEĞİM ! Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Perş. Eyl. 04, 2008 9:14 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İyi Taraf RP Partnerin : Dianna İzabella Voldemort Asan : İncimsi Işıklar 28.1 cm Sihirsel Soy : ... Patronusu : Panter Metamorfmagus : Timbaland Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Başvurular. Cuma Eyl. 05, 2008 2:48 am | |
| Şeyy ünlümü değiştirebilirmiyim? Johnny Depp önceki Terrence Dashon Howard olcak... | |
|
| |
Elisha Andie Ravin Müdüre/K.S.K.S Profesörü/Griffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 31 Nerden : İngiltere Savaş Tarafın : Yoldaşlık RP Partnerin : ... Asan : Güzelliğin Zekası Evcil Hayvanı : Pegasus Sihirsel Soy : Ravin Ailesi,Safkan Patronusu : Pegasus Metamorfmagus : Amanda Bynes Özel Yeteneğiniz ? : Metamorgamus Galleon : 10.000.000 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Başvurular. Cuma Eyl. 05, 2008 12:59 pm | |
| İsmini ne yapayım onu söyle değiştiririm hemen ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular. Cuma Eyl. 05, 2008 2:12 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular. Cuma Eyl. 05, 2008 2:54 pm | |
| - Roberto Riddle demiş ki:
- tmm yapılmış..
yapılmamış...T de benimki olcak Terrence...Onu iptal edip J'ye Johnny Depp açılacak parantez içindede Scott Lincoln yazacak... | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular. Cuma Eyl. 05, 2008 6:51 pm | |
| kardeşim ilk yazdığımda trence olcak diyorsun şimdi john olcka diuyorsun ne istediğini kendinde bilmiyorsun bizde gelmiş yapılmamış diyorsun | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular. Cuma Eyl. 05, 2008 9:18 pm | |
| - Roberto Riddle demiş ki:
- kardeşim ilk yazdığımda trence olcak diyorsun şimdi john olcka diuyorsun ne istediğini kendinde bilmiyorsun bizde gelmiş yapılmamış diyorsun
Wirgül koymadıım için ayrıca john deil Johnny saygı göster biraz ben deyvid diomyum hiç? Johnny Depp, öncek; Terrence diorm... | |
|
| |
Dianna İzabella Voldemort Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü / Cafe-Sihirli İçecekler Sahibi
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Öy RP Partnerin : Scott Lincoln Asan : Sinsi gülüşler Evcil Hayvanı : Köpek Sihirsel Soy : Safkan Patronusu : Unicorn Metamorfmagus : Hilary Duff Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Başvurular. C.tesi Eyl. 06, 2008 10:02 pm | |
| | |
|
| |
| Başvurular. | |
|